Hop til indhold

Recommended Posts

I sidste uge var jeg på besøg på Bellahøj Mina Thaimassage- Tilbud BTB med hj, 30 minutter 600 ;) tlfnr. 91119365 | EscortGuide.dk

Jeg besøgte Mina som er den 33 årige lyshårede, slanke yndighed på billederne. Eller var det det nu også det ??

Jeg ringede dagen før og snakkede med Mina og aftalte at jeg skulle møde hende dagen efter. Jeg dukker op til aftalt tid og hun tager imod i døren. Jeg kunne høre at det var hende jeg havde snakket med dagen før. Men stemmen var så det eneste jeg kunne kende.

Der skal nok lægges både 10 kg til vægten samt 10 år til alderen og muligvis mere for begge dele. Det lyse hår, ja det var også mørkere, men det gør nu ikke mig noget. Jeg sagde først at jeg ville smutte igen og var faktisk også ved at gå, men hendes brystparti så nu indbydende ud, så jeg blev og det skulle jeg måske ikke have gjort.

Vi blev enige om 1.200 for 40 minutter. Hun kysser ikke, det er nu noget jeg er til, men fint nok, hendes valg. Jeg måtte heller ikke slikke missen, der har jeg det på samme måde som med kyssene. Jeg kunne heller ikke få lov til at kysse/sutte (eller hvad man kalder det) hendes bryster mere end meget lidt, for det kildede tilsyneladende for meget. Hun holdt også om dem næsten hele tiden, så man ikke kunne få lov til at kigge på dem I det hele taget kunne jeg ikke komme til at gøre noget af det som jeg virkelig godt kan lide og som jeg tænder på.

Men når så det er sagt, så må man sige at det jeg nåede at hygge mig med brysterne, var faktisk rigtig godt. De er nok en dobbelt D og de sidder fantastisk. Nok en af de thaier med de bedste bryster jeg har besøgt nogen sinde. De er helt økologiske iøvrigt. 

På trods af gode bryster, så er det sidste gang jeg har besøgt Mina.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Allerhelst Thai, takker for beskrivelsen. Har selv prøvet over et par uger at få fat i Mina.
Men jeg kan ikke når hun kan. Sparer så turen.
Hvornår begynder de ellers søde, dejlige piger at bruge deres egne billeder ( her mener jeg nutidige) 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...