Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

Jeg skal til Hamborg om 3 uger.

Nogen med nogen gode anbefalinger?

Jeg har været på Reeperbahn før, og gadepigerne var da godt søde at se og snakke med, men tog aldrig intiativ, for lød for billigt til at være sandt. Og hvad ville der ikke ske, hvor vi nu skulle gå hen :-) Men er der nogen der også har erfaring med gadepigerne på Reeperbahn?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej VV

Har ingen erfaring med gade pigerne - men kan anbefale enten OPTASIA som er en flat-rate klub - se her:

http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=37&t=6810 her finder du mere om klubben og priserne, men med de priser kan det ikke betale sig at gå til gade piger.

Eller en af de mange FKK klubber i Hamborg - her er også skrevet en del på EG - se her:

http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=37&t=5675

http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=37&t=5636

http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=37&t=4229

God fornøjelse til dig - ellers kan du under "FKK Sauna Klubber" søge på klubnavne eller by navn - så skal du se, så kommer der en masse hits.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej, Jeg har været på Reeperbahn før, og gadepigerne var da godt søde at se og snakke med, men tog aldrig intiativ, for lød for billigt til at være sandt. Og hvad ville der ikke ske, hvor vi nu skulle gå hen :-) Men er der ígen der også har erfaring med gadepigerne på Reeperbahn?

Gadepigernes og for den sags skyld også pigerne i div. Laufhäusern + Herbertstrasse er at lokke dig ind på værelset, hive din pik frem og stimulere den, så blodet løber fra dit hoved og inden du har set dig om har du både overtrukket din bankkonto og lavet en afdragsordning for noget elendigt sex, du kunne have fået meget billigere og bedre på flere af de steder Liderligfyr anbefaler.

OK - man kan da sikkert også få god sex omkring Reeperbahn, men man skal vide hvordan og hvilke faldgruber man kan falde i og hvordan man ellers skal gebærde sig. Hold dig desuden fra div. steder med "Tabledance" de lever også højt på bondefangeri. Men tag en kigger og spis andre steder - opsøg f.eks hellere en privatpige med egen lejlighed, hvis du vil have en oplevelse uden af blive flået. Der er også masser af thaiklinikker mv. - så mulighederne er mange for en god og fair oplevelse uden for Reeperbahn.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Jeg skal til Hamborg om 3 uger.

Nogen med nogen gode anbefalinger?

Jeg har været på Reeperbahn før, og gadepigerne var da godt søde at se og snakke med, men tog aldrig intiativ, for lød for billigt til at være sandt. Og hvad ville der ikke ske, hvor vi nu skulle gå hen :smile: Men er der nogen der også har erfaring med gadepigerne på Reeperbahn?

 

Hejsa..... LAd være med at gå med pigerne....Du får intet ud af det...udover lommersmerter... For nogle år siden gik jeg en tur og blev fristet...30 Euro for et kald.... oppe på værelset skulle hun så have mere...jeg kunne få hende hele natten for 150 DM, så mange kontanter havde jeg ikke, og så skulle hun nok fikse det "problem" hun skulle bare have kortet....." gange kom hun tilbage og sagde at kortet ikke var gyldigt og jeg lige skulle skrive under på en retur slip.....Det var det dummeste.... Havde heldigvis ikke givet los , men kostede mig en del mere end jeg havde tænkt og nul fisse..... Det er en scam....uanset hvor pågående de er...bliv væk....og se nedenfor...kunne have fået en del gode oplevelser for de penge

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej, VanVitali.

Jeg vil anbefale Absolut-Girls frem for Optasia, hvis du vil på flarrate.

Der er flere piger og gæster på Otasia end på Absolut. Der er vintertilbud lige nu 100€ for hverdage, 120€ for fredag og lørdag.

Hos Absolut-Girls er der pool sauna og jakuzzi og pigerne har tid til at gå med. Det har jeg aldrig oplevet på Optasia.

Det sidste jeg har hørt er at jakuzzien på Optasia ikke virker mere, døren til saunaen kan heller ikke lukke ordentligt.

Der er selvfølgelig også FKK. klubberne, men der har jeg ingen erfaring.

God fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du vil på Reeperhabn, kan jeg anbefale

 

http://geiz-club.com/ - har tidligere selv skrevet lidt om stedet, som virker meget fair uden rip-off, men kunne ikke lige finde indlægget.

 

Ellers kan du læse mere om Hamburg i denne tråd: 

 

 

og flere andre tråde, hvis du søger lidt - bl.a. på f.eks. FKK

 

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...