Hop til indhold
MajorTom

Innocent Lora - en lækker julengodte

Recommended Posts

Majoren er inden for forsvaret kendt for sine evner til at organisere specialmissioner med kort varsel og er tilmed også lidt af en sporhund. Det var derfor naturligt, at majoren stillede sine talenter tjenestevillig til rådighed, da Styrelsen for Patientsikkerhed udbad sig assistance fra forsvaret til smitteopsporing i felttoget mod det seneste skud på virusstammen. Efter en uge i selskab med civilister, var majoren dog træt helt ind til sjælen. Blandt andet havde majoren stiftet bekendtskab med et særligt fænomen kaldet ”skandinavisk ledelse”, hvor rekrutter bliver forvirrede og/eller tager det ilde op, hvis en befalingsmand udstikker en kort og præcis ordre for at få tingene gjort, som det er sædvane inden for forsvaret. Denne særegne og blødsødne ledelsesfacon kom bag på majoren; især da majoren fra den aktuelle pressedækning af sms-kommunikation mellem højtstående befalingsmænd og især -kvinder inden for det offentlige forvaltningsapparat havde fået det indtryk, at ledelsesstilen tværtimod kunne være både barsk og direkte.

Majoren må hellere komme tilbage på kursen mod det, som givet optager våbenbrødrene mere end majorens strabadser inden for den offentlige administrations støvede gange. Majoren ville altså modvirke sin sjælelige udmattelse med lidt kamptræning og slog derfor op i kataloget over rekrutter på vagt, hvor majorens blik faldt på Innocent Lora, nabo til en af majorens favoritter, den persiske prinsesse Mary.

https://escortguide.dk/P/innocent-lora-20-60861.html

Der blev hurtigt etableret radiokontakt med den baltiske alliance og aftalt en træningssession, og kort tid efter foldede majorens faldskærm sig ud over Nørrebro og majoren landede elegant midt på Dronning Louises Bro til klapsalver fra de mange forbipasserende civilister. Majoren bliver lukket ind i dojo’en af en lille køn nips, som smilede venligt og indsmigrende til majoren, mens han affødte sig sin flyverdragt. Lora svarer meget nøje til den omfattende fotodokumentation i hendes dossier, og som tidligere efterretningsrapporter har beskrevet, er højden beskeden. Majoren følte sig af den grund først hensat til en af sine mange missioner til det fjerne østen, hvor han har haft fornøjelsen af talrige amourøse eventyr med lokale miniature kvinder. Faktisk svarede Lolas kropsstørrelse og -bygning ret præcist til et burmesisk pigebarn, som majoren havde en kort, men heftig affære med, under et rekognosceringstogt til Yangon aka Rangoon med det formål at indsamle efterretninger, som kunne anvendes i givet fald forsvarsminister Trine Bramsen måtte beslutte at iværksætte et angreb i Tehran-style på diktaturstyret i Myanmar aka Burma for at befri gidslet Aung San Suu Kyi. Missionen – altså majorens – endte dog med, at majoren måtte flygte i al hast ud af landet, ikke fordi hans identitet blev afsløret at myndighederne, men fordi den omtalte burmesiske spinner havde et heftigt temperament krydret med manisk jalousi, der stadig kan få majoren til at vågne om natte badet i koldsved…. Undskyld, majoren røg vist igen ud af en tangent, måske fik majoren en romtoddy for meget i officersmessen, inden han trak sig tilbage til sit kammer for at nedfælde dagens begivenheder inden sengetid.

Men synet af Loras blonde hårpragt bragte majoren tilbage fra Asien til den forestående opgave. Træfningen blev indledt med lidt dans på stedet, hvor der blev trænet godt igennem med dybe tungekys, mens majoren befamlede den dejlige rekrut, der som modsvar kildrede majorens krudtpung og gned lidt på den magiske sabel. På grund af den betragtelige højdeforskel mellem de to kombattanter var det imidlertid lige ved, at majoren pådrog sig et hold i ryggen. Derfor greb majoren til et af sine andre ofte anvendte kneb, hvor han bevæger sig om bag rekrutten, hvorefter han klasker hendes baller med sin sabel, mens han kysser nakken. Det resulterer vanligvis i, og også i dette tilfælde, at rekrutten blødgøres, så majoren som led i sin modus operandi kan få rekrutten ned på sengekanten i siddende stilling, hvorefter rekrutten kan foretage en grundig og superviseret polering af majorens sabel – en opgave, som Lora i den aktuelle situation løste til topkarakter og derved gjorde sit tilnavn innocent lidt til skamme. Derefter fulgte yderligere polering i liggende stilling, mens majorens hoved blev holdt fast mellem rekruttens lår i en skruestik. I den afsluttende omgang fribrydning var Lora en værdig modstander, som leverede fint i adskillige stillinger, indtil majoren måtte affyre kanonen, så ruderne klirrede langt ned af Nørrebrogade.

Sammenfattende vil majoren karakterisere (not-so-)innocent Lora som en rekrut med kvaliteter på højde med sin nabo p.t., den skønne prinsesse Mary. De har begge ja-hatten på og leverer kærestelignende oplevelser af høj karat.  Majoren kunne drømme om en genindspilning af den klassiske danske filmklassiker ”Piger i trøjen ” i en sengekantsudgave med de to skønne rekrutter i hovedrollerne. Det ville blive en sand blockbuster.

Majoren kan give Lora sine varmeste anbefalinger. Og for den engelsksprogede læserskare: Lora – approved by the Major!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
MajorTom skrev, for 1 time siden:

Majoren er inden for forsvaret kendt for sine evner til at organisere specialmissioner med kort varsel og er tilmed også lidt af en sporhund. ...

 

Majoren kan give Lora sine varmeste anbefalinger. Og for den engelsksprogede læserskare: Lora – approved by the Major!

 

 

 

Det ser ud til at Oldtimer må på en fredsskabende mission efter militæret har været på spil, mon en aldrende militærnægter kan vise, at dansken også kan være en fredelig mand, der er til fornøjelse for begge parter. :razz: (ment i al fredsommelighed)

Del dette indlæg


Link til indlæg

I givet fald skal Hr. Oldtimer ikke tøve for længe med sin mission med det anerkendelsesværdige formål. Den søde lille nisse rejser tilbage østover om et par dage tungt belæsset med julegaver til familien.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, så er Lora draget hjem på juleferie.

Kan kun håbe på et gensyn snarest 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...