Hop til indhold
Irony

Alena - GFE B2B til UG

Recommended Posts

Hej, Irony her,- long-time lurker, første gang poster.

Jeg havde fornøjelse af at besøge Alena igår. Jeg har besøgt hende tidligere i en bydel lidt nord for brokvarterene. Der fik jeg en GF experience af format, med en sød og sympatisk kvinde, med smuk ansigtstræk og en petit, guddommelig krop. 

Denne gang lå besøg sted indenfor brokvarterene, i kort gå-afstand fra en Metro station. Jeg skrev tekst besked til Alena med ønske om to timers b2b, og SMS kommunikationen fra første kontakt (dagen forinden besøget) indtil jeg blev lukket ind på besøgsstedet var super, med hurtige svare og varm, kærlig tone. Jeg blev bekræftet i mit tidligere indtryk af Alena da hun tog imod ved døren, iført en lingeri ensemble i rød som viste hendes yndige former på bedste vis. Kropmæssigt, har hun slank talje og bene, veformede, naturlige bryster, og flad mave, uden en eneste gram overflødig vægt på kroppen. Det vår så godt som umuligt at rive øjnene væk fra synet af hende, så smukt et billede hun dannede.

To timers B2B blev aftalt (vil hellere have god tid til at lade kemien udvikle sig, frem for at skynde sig igennem det hele), og det blev det til.  Efter en kort tur under bruseren, befandte jeg mig hurtigt på sengen, maven nedad. Alena (stadig iført det røde ensemble) lagde ud med lidt afslappende massage på bagsiden af kroppen - ben, baller og ryg blev gennemarbejde med bløde strøg, med tilbagevendende pirring til de intime dele. Hun fandte undervejs nogle infiltrationer ved skulderbladene som jeg ikke selv var bevidst om og tog sig kærligt af disse.

Efter en rum tid (tiden forsvinder for mig i disse situationer), var det tid til at Alena skulle klædes af - jeg blev inviteret til at fjerne brystholderen (hvilket jeg ikke kunne finde ud af at lukke op - diskret klarede Alena oplukning, men hun lod sødt som om det var mig der havde klaret sagen, super service!) and til at lirke trusserne ned forbi hofterne. Derefter var det igen ned på sengen, kortvarigt på maven med en vending på ryggen efter nogle minutter, hvor Alena undervej brugt hele kroppen i en glidende, pirrende omgang B2B. Jeg blev grundig rørt over det hele med hænder, baller, bene og bryster, og måtte gøre gengæld også, ved at røre og kysse hendes skønne krop. 

Seancen og nydelsen fortsat i hvad virkede som uendelig tid, men alt har jo en afslutning. En lang og langsom hj, med skiftende håndstilling og rytme, god pirring af nosserne, endte med at jeg fik den efterhånden tiltrængt udløsning på og imellem Alenas fantastiske bryster (og på brystvorterne, hvilket var særlig ophisende!). 

Så var lidt knus, kram og snak, et hurtigt bad, tøj på og ud i mørket igen efter et farvel kys til (og fra) Alena. Alt i alt, en skøn aften med masser af kropslig kontakt og fysisk/mental nærvær. Besøger jeg hende igen? Absolut. 

Alena er en smuk kvinde, som er god til at kommunikere (på engelsk, for min vedkommende), er meget nemt at omgå og er meget sevice-minded. Hun er her ca. 10 dage til (mener hun rejser d. 21 eller 22. december), og kommer tilbage i januar. Nyd jeres samvær med hende og pas på hende.

Tak for nu, og god aften, d' herrer.

https://escortguide.dk/P/alena-sweet-gfe-and-massage--56458.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Like a Stone

Uhh hun skal besøges i næste uge!  Elsker en lille petite pige, der er til blid anal. 
Der står dog hun er i Søborg - men der er der da ingen metro? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...