Hop til indhold
Eventyreren

Flensborg

Recommended Posts

Ja, ville engentligt gerne skrive dette under Tyskland-kategoiren - men da det er tips jeg søger må det jo blive her..

Overvejer en snarlig tur over grænsen - og ville prøve Flensborg af i den forbindelse.

Er der nogle piger der bare skal prøves dernede? - er ikke ude efter noget bestemt - bare en god og lækker oplevelse - så alle anbefalinger er velkomen

Og hvad er priselejet på iøvrigt?

Del dette indlæg


Link til indlæg

50 - 80, - Euro/1/2 time alt efter tillæg og hvilken pige du besøger - og betal altid med euros. Søg f. eks. her http://www.fair-girls.de/index-txxcity- ... sburg.html eller http://sexnord.net/ http://engelsburg-fl.de/ - desuden har den røde baron lavet et udmærket kort https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&m ... 67f7102c9f over kendte steder, med angivelser af om stederne er troværdige eller ej - søg evt. under Flensborg mv. i fora under Tyskland.

Har du ikke prøvet FKK, kan du på http://www.fkk24.de/Club/P-Club få en lille forsmag - her får du endda mellem kl. 13 og 18 dobbelt op :D Kan f.eks anbefale Lolita - og bed hende så selv om at vælge en veninde! Som regel er der flere piger i klubben end der er vist på deres hjemmeside :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Pigerne skifter lørdag eller søndag så det er lidt svært at sige.

Hvis Fynia er på finkenstrasse bør du nok smutte forbi der og håbe på at der er ledigt.

De få faste piger der er, er der ikke mange der tænder mig. Skulle jeg vælge en blev det nok

Samantha men så skal du kunne lide piger med sports figur.. ;) smag og behag

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Det er lidt svært, hvis du ikke har nogen præferencer, da vi jo alle har forskellig smag. For eksempel ved jeg efterhånden, at jeg kan lægge mig op ad Liderligfyrs erfaringer, da det ser ud til, at vi kan lide noget af det samme. Men der er andre, der slet ikke er til de samme piger.

Engelsburg-dynastiet http://engelsburg-fl.de/ har tit haft gode piger, men det er lidt svært at sige lige nu, da alle dem, der er der denne uge, er nye. Det skal også siges, at de nogen gange ligger i den dyre ende, i hvertfald stam-pigerne.

Finkenstrasse 6, som Spermalot nævner, har også sin egen hjemmeside http://hot-girls-web.com/joomla_flensburg/index.php/frauen. Alice er en rigtig sød pige, men ikke model-lækker. Billederne passer meget godt. Der er flere, der har været glade for Diana (som lige denne uge er på Duburgerstrasse), men jeg har ikke selv været hos hende. Men hold dig fra Laura, hun ser kedelig ud.

Personligt foretrækker jeg at kigge på sexnord.net frem for fairgirls.com, da billederne er større og ofte bedre, og der står lidt mere om pigen. Men der er til gengæld flere piger på fairgirls.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for de tips! tjekker lige jeres links..

Ved godt det er lidt svært når jeg ikke skriver nærmere om hvad jeg leder efter - men det er jo et nyt sted - så kender ikke rigtig udbud og spilleregler.

Til Jernsvinet: forstår ikke helt priserne du er inde på - er det sådan at forstå at 50 E er en halv time og 80 E en hel (+ plus div tillæg)?

..og jo, nu hvor jeg tænker over det, overvejer jeg en tantramassage - men det er jo dyrt her i DK. Nogen der ved om man kan få en god oplevelse med det i Flensborg - eller sydligere måske?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej E

Har haft en ganske forrygende oplevelse med 1,5 times tantramassage til 110 euro på nedenstående sted.

http://www.erotikmassage-tanshiveda.de/

Smilets By

Se anmeldelser her: viewtopic.php?f=11&t=834&hilit=ernst#p3994

Ellers kan du i både Flensburg og Hamburg også få div. oplevelser med thaimassage . prøv f.eks Body2Body m. en eller anden form for afslutning, men mærkeligt nok er der ligesom ingen herfra EG, der har prøvet det eller gidet komme med anmeldelser. Begge steder findes der ellers flere velassorterede thaiklinikker - oh la la. -

Søgeord f.eks.: Hamburg/Flensburg thai eller massage :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak for de tips! tjekker lige jeres links..

Til Jernsvinet: forstår ikke helt priserne du er inde på - er det sådan at forstå at 50 E er en halv time og 80 E en hel (+ plus div tillæg)?

Standardprisen mange steder i Tyskland er 50 EUR for en halv time inklusiv fransk med gummi og almindelig sex en gang. Så er der nogle ting, der typisk koster 20-30 EUR ekstra, f.eks naturfransk, tungekys, anal, osv. Det er dog ret forskelligt hvad pigerne tilbyder. En hel time giver normalt mulighed for to omgange hvis man har lyst, og mange piger tilbyder lidt almindelig massage af varierende kvalitet ind imellem. Standardprisen for en time er 100 EUR med de samme tillæg. Det vil sige, at du ofte kan få en time med to omgange sex inklusiv kys og naturfransk (forudsat pigen tilbyder disse) for 120-130 EUR.

Men der er også nogen, der ligger over disse priser, så du skal heller ikke være overrasket, hvis der er en der vil have 70-80 EUR for en halv time uden ekstra, eller 150 EUR for en time med det hele.

Derudover er det meget forskelligt, hvad man får for den halve time. Nogen steder kommer du til at ligge og nusse med hende i 30 minutter, andre steder er det farvel og tak lige så snart du har sprøjtet i hende efter 10 minutter, og det har ikke nødvendigvis noget at gøre med prisen.

Det er desuden lidt forskelligt hvilke sprog de snakker. Der er meget få tyske piger i mellem. De fleste er enten latinaer eller østeuropæere. Nogle kan engelsk, men generelt kommer du længere med tysk, specielt hos øst-pigerne. Det er naturligt nok tysk, de får mest ud af at lære sig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Først vil jeg lige sige, læs Røde barons indlæg ovenfor....let forståeligt og meget retvisende :!:

Nu spørger du efter Flensborg Specifik...... Jamen pigerne skifter dernede.... så anbefale nogle piger i f.eks næste uge, er jo umuligt. Men prøv at læse anmeldelserne :) Hvis du læser mine, så går jeg op i om pigen vil erotik og er varm, pornosex kan hun ikke imponere mig med :!:

Her er lige nogle klinikker, hvor 50 euro er standardprisen

Harrisler strasse 19......... generelt et fesen sted :!: Dog kan Samanta på en god dag give en god oplevelse. Har oplevet beruset piger der, de reklamerede piger var der ikke, tiden er maksimalt 30 min

junkerholweg 14........ Sjældent de kønneste piger, hvilket giver mulighed for, der kan være ekstra ting med i prisen. Stedet har ofte 24 timers åben, hvad det har af negative konsekvenser :)

Finkenstrasse 6......... Ofte gode piger. Dog ikke mit favorit sted længere. Tiden er oftest inklusiv badet, så er faktisk ikke meget mere end en dansk/fransk herhjemme. Dog er Ania,Janet og Alice nogle udmærkede piger, hvis du har samme præferencer som mig. Diana er på en god dag, rigtig god Kys er ikke med i

Junkerholweg 8.......... Et af mine favoritsteder. (hvis de rigtige piger er der) kys er med i (dog ikke tungekys)Tiden virker mere som 30 min end ved Finkenstrasse (pånær når du besøger Tina)

Batteriestrasse 3.......... kan nu også sagtens gå, minder meget om Finkenstrasse, har haft samme ejer, hvilket jeg er i tvivl om de har idag

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Batteriestrasse 3.......... kan nu også sagtens gå, minder meget om Finkenstrasse, har haft samme ejer, hvilket jeg er i tvivl om de har idag

Hvis du kigger på http://hot-girls-web.com/joomla_flensburg/index.php/frauen ser det ud som om de er flyttet fra Batteriestrasse til Duburgerstrasse 41A. Jeg har ikke set, om der stadig er nogen, der reklamerer på fairgirls med Batteriestrasse som adresse.

Mht. tiden, så tager jeg altid bad hjemmefra, når jeg tager til Flensburg. Jeg bor kun en halv time væk, og så behøves jeg ikke bruge tid på det, når jeg kommer frem, eller bekymre mig om det overhovedet er muligt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Der er piger på batterie strasse, men tror ikke umiddelbart de hører ind under finkenstrasse dynastiet længere

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...