Hop til indhold
Guest Mister

Annonceprofiler på EG

Recommended Posts

Guest Mister

Hej EG

Som bruger af EG og GP'er i moderat omfang, hvad det så end er:rolleyes:, savner jeg lidt info om de piger, der annoncere på EG.

Jeg oplever, at der ofte er mangle "gamle" eller i hvert tilfælde ikke opdaterede annoncer. Det er efter min mening meget fusterende, hvis man finder en dejlig GP som man har lyst besøge og det så er en "outdated" annonce.

Seneste konkrete eksemple: (Dette er på ingen måde for at hænge GP'en ud, da hun efter min mening ikke har gjort noget forkert! Tværtimod, hun er dejlig og jeg har besøgt hende 2 gg med fuld tilfredshed:wub: og havde planer om endnu et besøg)

Det er til gengæld et forbedringsforslag til EG!

Kigger jeg på hendes EG profil kan jeg se at hun senest var online 4. nov:

Der er stadig en annonce på Escort-side, der sidst er opdateret 5. nov., hvilket er fint så ved jeg at der er risiko for hun ikke er af finde.

På AL er der ikke umiddelbart nogle akrive annoncer for Alessia, men når der er kan man altid se hvornår annoncerne er opdateret:)

Hvis jeg kigger på Alessias annonce her på EG får jeg indtryk af at hun er tilgængelig! Hvilket hun ikke er, hun svarer i hvert fald ikke som hun ellers plejer:rolleyes:

Så jeg tænker at hun er hjemme på en lang og ikke mindst velfortjent juleferie.

Så mit forslag er, at der på EG's annonce profiler bliver vist hvornår de sidst opdateret og også rigtig gerne hvornår de er oprettet.

 

PS. Dette er noget jag har oplevet flere gange og er blevet skuffet. Dette konkrete eks. er blot seneste skuffelse.

PSS. Måske er jeg den eneste som savner dette, men da jeg er meget kritisk med hvem jeg besøger og researcher en del er det bare så nerderen:cry:

PSS. Er i øvrigt meget glad for EG :D

Hilsen Hans

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har haft samme tanke og egentlig kunne man vel også slette annoncer der ikke har været aktive i X antal tid. Måske lige med en reminder på mail (hvis en sådan er oplyst) et par dage inden sletning

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tullifas
Ham der gutten skrev, 1 time siden:

Jeg har haft samme tanke og egentlig kunne man vel også slette annoncer der ikke har været aktive i X antal tid. Måske lige med en reminder på mail (hvis en sådan er oplyst) et par dage inden sletning

God idé :idea:

Man skal altid oplyse mail adresse, når man opretter sig på EG. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...