Hop til indhold
Scooby

Janet og Mulley i en fantastisk trekant

Recommended Posts

For dem der vil have den korte:

10 for Janet

10 for Mulley

10 for en fantastisk sjov livsbekræftende trekant

Gentagelsesfaktor – ja 100 procent, hvis/når de kommer tilbage

Jeg er ny som anmelder, men gammel i alle andre henseende – har fulgt Eroguide i årevis og har på baggrund af anbefalinger valgt de piger (GP) jeg gerne ville være sammen. Beklager – jeg har aldrig taget en for holdet….

Jeg er i sluthalvtredserne, har et fantastisk sexliv med min kone igennem mere end 30 år. Vi har prøvet det meste og faktisk fra starten blevet enig om at sidespring og utroskab er ”ikke noget vi snakker om eller udfordrer hinanden på”. Det lyder måske mærkeligt, men det fungerer for os. 

Jeg har igennem årene haft forskellige længevarende forhold ved siden af mit ægteskab. Det viser sig ofte at være sindssygt kompliceret efterhånden som tiden går. For jeg vil jo bare have god sex, inspiration og glæde ved en anden kvinde, men i øvrigt bare være sammen med min kone og familie, hvilket jeg aldrig har lagt skjul på. Derfor og måske fordi det er absolut sværere med alderen at score, har mine ”sidespring” de sidste mange år bestået i hvert år at udvælge 5-6 rigtig gode oplevelser med GP’ere.

Og så er der det med trekanter….

Da jeg var helt ung forførte en veninde mig og min daværende og allerførste kæreste til en trekant igennem leg og spil. Det var bestemt ikke mig veninden var ude efter, men det var dejligt ukompliceret, uskyldigt og vildt sjovt. Alt blev prøvet af og der blev grinet helt vildt. Efter et halvlangt liv – står det stadig som en helt enestående seksuel oplevelse.

Måske derfor har jeg virkelig haft mange trekanter med GP’er. Blandt de bedste var Lena Natural og Mia Milou da de for år tilbage huserede sammen i Rødovre. Det var supergodt fordi de var gode sammen, lidt vilde og eksperimenterende uden at det blev for pornoagtig.   

Min time som blev til halvanden med Janet og Mulley, var bare endnu sjovere og vildere. Vi slog terning om, hvem der besluttede næste skridt. Vi havde det virkelig sjovt alle tre - grinede konstant og havde fantastisk sex. Mest med dem i centrum. For det var det jo, det jeg gerne ville genopleve. Det var dyrt – men alle pengene værd.

Jeg forstod, at de har  færre kunder i øjeblikket - måske pga smittetrykket. Derfor denne min første anmeldelse - for at støtte dem. Så de forhåbentlig kommer tilbage til dejlige København og jeg så får mulighed for at gentage succesen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Expel skrev, for 52 minutter siden:

Det er sjovt hvor mange nye profiler der popper op og skriver om de to piger der :lol::lol: 

Det er “sjovt”, at der bliver sået mistro om en reflekterende  og velskreven anmeldelse. 
 

@Scooby tak for den.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Og stor tak til yrghh for anmeldelsen, for det var den direkte årsag til mit besøg. Et besøg som helt sikkert var meget anderledes end dit. Sjovt i øvrigt at blive klandret for falsk anmeldelse. Jeg synes selv, at historien fra min ungdom er langt mindre troværdig, selv om den også er sand^_^

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...