Hop til indhold
OldGentlemann

Er prostitution ulovligt i Dubai

Recommended Posts

Guest Roger Rabbit

Ulovligt, dyrt og dejligt. Der er masser af muligheder, når man bare er diskret. Lyder det selvmodsigende, så tjek dette link

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kender en der blevet fanget i en "honningfælde" fik besøg af en dejlig pige på hotellet og bedst de var gået i gang på silkelagnet stod der pludseligt to betjente og fremsatte en anklage om prostitution. Han nægtede og påstod at ham og pige var kærester. Den ene betjent rodede i pigens taske og fandt 10 stk. 50$ sedler og spurgte om de ville finde hans fingeraftryk på sedlerne, det kunne han ikke benægte, da han jo kort forinden havde talt dem. Sagen endte med, at hver betjent skulle have 500$ for, at se gennem finger med det. Så de måtte en tur ned til en hæve automat og da han kom tilbage til hotellet var pigen forduftet. Han var ret overbevist om, at pigen og de to betjente kørte en forretning sammen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...