Hop til indhold
Tempur90

Adriana Top, fræk aktiv TS-oplevelse

Recommended Posts

Så blev det tid igen, Nadie var fuldt booket, så jeg ringede til Adriana, som jeg tidligere har besøgt med stor fornøjelse.

https://escortguide.dk/P/adriana-top-active-and-passive-back-to-copenhagen-come-and-enjoy-your-sexy-doll--61325.html

 

Hurtig og nem kontakt, aftalte tid én time senere. Hun holder til tæt på Trianglen Metro, fik gadenavnet og skulle skrive da jeg var der, hvorefter hun guidede til den anden side af gaden. Diskret lejlighedsopgang, jeg lignede en der skulle besøge hvem som helst i opgangen.

Jeg ved også fra tidligere at hendes billeder er meget vellignende, lidt mere maskulin i ansigtet, men stadig voldsomt lækker. Et hurtigt bad og så var jeg klar.

Hun var lidt tilbageholdende med kys i starten, men da hun fornemmede at jeg smagte af tandpasta, løsnede hun op. Godt med tungekys, men jeg skulle selv opsøge det.

Gensidig piksutteri i diverse stillinger, især på knæ foran et gulvspejl var frækt :P Hun blev hurtigt helt hård og så skulle jeg kneppes. Hun monterede gummi, jeg smurte mig klar (min egen beslutning), hvorefter jeg lå på ryggen, hun havde fat i mine ben og trængte ind. Dejlig rolig i starten, indtil jeg var klar, hvorefter hun gav mig pik som fortjent! Helt i bund, lidenskabeligt, samtidig med at hun var opmærksom på min pik. Hun tog mig bagfra, både på knæ og stående, mens vi kyssede samtidigt. Hun blev mere og mere ivrig og overraskende nok, kom hun imens hun kneppede mig bagfra. Af med kondomet, lidt aftørring, hvorefter hun suttede mig indtil jeg kom udover min mave og hendes arm :P I bad med mig igen, hvorefter jeg smuttede glad og fornøjet ud i lørdagsaftenen :D

 

Alt i alt, super oplevelse. 1000 kr for 30 min, jeg var der godt 40 min fra jeg ankom til jeg gik igen. Betalte ikke ekstra for noget. Hun kan varmt anbefales herfra :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
JohnnyBeGood skrev, for 6 timer siden:

Tak for fin anmeldelse! Der er ikke noget billede af hendes pik - kan du give en beskrivelse?

Flot pik 16-18 cm. Meget korte stubbe, intet der generede mig. Blev fin hård :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...