Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte nævnte frækkert for ½ times sex.

Når det er en halv time, er der sjældent tid til mere end sex, de eneste undtagelser er mine danske favoritter, hvor ingen af os er bange for at gå over tid, det er jo så hyggeligt bagefter.

Jojo er den lille skønhed man ser på billederne: https://escortguide.dk/P/new-jojo-61320.html

Hun er en lille slank nipsgenstand med et par store (med kunstigt fyld) bryster. Hendes prisleje er ikke til at skræmme mig væk, så selv om jeg ikke fandt nogen anmeldelse (måske ledte jeg bare ikke godt nok) tog jeg chancen.

Hun er sød, køn og imødekommende, der er ikke megen plads til dikkedarer, alligevel blev jeg krammet og fik krammet hendes nøgne krop, medens vi stod op. Da vi lå på hendes arbejdsplads blev der givet fransk (med), en udmærket omgang, der dog ikke indskriver sig i annalerne som verdens bedste, men bestemt godkendt. Minitimeren ser nu også flot ud i munden på en smuk ung kvinde. Herefter legede Jojo Hop-a-long-cassidy medens jeg havde fat i (ikke tøjlerne) men hendes dejlige store bryster, så en tur i missionæren og lydkulissen fra Jojo indikerede en del medleven. En lille detalje, hendes fisse var passende stram og fugtig til min minitimer, der skulle lige fyldes lidt glidecreme på, men så kørte det også som smurt.

Så en behagelig dejlig stund, der da godt kan gentages, jeg vil i hvert tilfælde anbefale hende, hvis man er til hendes type.

Venligst OT

Del dette indlæg


Link til indlæg
OldGentlemann skrev, for 2 timer siden:

De virker fint for mig. 11 styks.

I går var annoncen lidt sjov. Første billede var væk, resten åbnede, men man kunne ikke skifte mellem dem. Man skulle klikke "tilbage" i browseren. En teknisk smutter hos guiden, formodentlig. Problemet med indlæg som mapawins er, at de er intetsigende, så de fører ofte til denne type "nu virker den", "nu virker den ikke"-indlæg som i den gamle århusianer vits om blinklys.

Redigeret af Advarsel

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...