Hop til indhold

Recommended Posts

Efter en lille tørketid, besluttede jeg mig for at nu skulle Rose altså have et besøg.

Hun har et pænt stramt kalender, så fik lige sneget en lille tid efter "lukketid",  og vi fik i god tid afklaret ønskerne, og bad også om at hun var iført det lille kilt på hendes annonce.

Parkeringen var ganske nemt, da flere steder tilbyder 2 timer gratis og efterfølgende betaling (Det kunne Århus altså godt lære noget af.) Dog var stedet ikke helt så diskret, og der kørte en del politibiler i området, men kom da ind ubemærket.

Jeg blev modtaget af Rose, i det dress jeg ønskede og fulgte efter hende ind af døren og nød udsigten af kilten der lige knap og nap dækkede hendes lækre røv, hvor vi så lige fik afklaret betaling, og hurtigt vask af sergenten inden jeg lagde mig til rette. Vi lagde ud med det blow, som flød over til pussyglide med fuld udsigt og olie massering af hendes bryster (Hjulpet på vej), som jeg syntes sad rigtig godt på hende, og masser af berøring og kæleri, og da jeg var pænt tændt, ville jeg have hendes fisse lige i kæften og hun krampede sammen og måtte stoppe mig efter nogle minutter i 69'eren. På med hætten, og der blev lige hilst på forskellige stillinger, hvor hun så kom på knæ og suttede mig til klimaks ud over hendes bryster.

Så var jo det sædvanlige bad, kram og tak for denne gang.

Pigen 9/10 (Lidt spejlglad trak desværre en karakter ned)

Stedet 9/10 (Dog meget bedre forhold end den hun havde i Århus sidste år)

Sexen 10/10

Gentagelsesfare? Ja... helt sikkert...

 

Da AL annoncen er væk, må jeg istedet referere til https://www.escort-side.dk/Rose-sexy-tigerlove?ad-id=15808 

Del dette indlæg


Link til indlæg
BeerLover skrev, for 6 minutter siden:

Parkeringen var ganske nemt, da flere steder tilbyder 2 timer gratis og efterfølgende betaling (Det kunne Århus altså godt lære noget af

Æhh, sådan har det da værer længe i midtbyen :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aarhuselsker skrev, for 4 minutter siden:

Æhh, sådan har det da værer længe i midtbyen :lol:

Damn... har boet i byen siden 2012 og har altid betalt... HMF... så må man sgu lidt undersøge hvor man kan parkere 2 timer gratis henne.

Del dette indlæg


Link til indlæg
BeerLover skrev, for 28 minutter siden:

Damn... har boet i byen siden 2012 og har altid betalt... HMF... så må man sgu lidt undersøge hvor man kan parkere 2 timer gratis henne.

Jeg har aldrig betalt for parkering på gaden når jeg besøger pigerne. Altså de gange hvor jeg har kunnet nosse mig færdig på små 2 timer :lol:
Går tiden over 2 timer holder vi en lille pause hvor jeg triller på P appen, og så triller jeg videre på noget andet og sjovere

Del dette indlæg


Link til indlæg
udinaturen skrev, for 5 minutter siden:

Nogen som ved om stadigvæk er i Vejle eller anden by? Er hun taget hjem? Jeg er desperat! I need that ass! 

Hendes annonce var på i morges, så hun er her stadigvæk :-) vist nok en måned endnu, jeg ved hun tager annoncen ned om aftenen når hun lukker butikken, og smider den på igen næste morgen,  hun plejer at åbne klokken 9.00 :-) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest #2tiltango

Hun er her i 3-4 uger endnu. Så tager hun på ferie i 1-2 måneder. Hun kommer efter sigende tilbage med en ny pige, så der bliver mulighed for massage med trekant. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...