Hop til indhold
Manica

Maria - (og generelt om PRIVAT-DISKRET.DK Bording )

Recommended Posts

Smukke Maria fra Bording http://www.privat-diskret.dk

Har lagt mærke til at en herinde var lidt nervøs for at besøge Maria, fordi hun KUN havde EN anmeldelse. En fantastisk god og positiv anmeldelse – men alligevel ”kun en”.

Jeg må blankt erkende, at jeg har svært ved at forstå, at nogen folk insisterer på, at gå med BÅDE livrem og seler, når de alligevel skal have bukserne af :-P

Indledning:

Jeg har besøgt stedet i Bording to gange tidligere. Begge gange Tilde. Begge gange fantastiske oplevelser, med en pige i absolut verdensklasse. På min fødselsdag ville jeg prøve en escort fra stedet. Havde bestemt mig for Maria. Men hun kunne ikke den dag. Så fik i stedet besøg af Isabell fra samme sted. FANTASTISK PIGE – utroligt smukt ansigt og vidunderlige øjne – og HELT I GENNEM ET FANTASTISK dejligt besøg – det betød det blev min bedste fødselsdag nogensinde!!! For nylig ville jeg gerne besøge Tilde igen, men hun var desværre booket totalt op – så jeg måtte undvære. Lidt ked af det og skuffet.. Men er glad for hun har success! Og det er bestemt også fortjent og forståeligt! Og vil meget meget gerne snart prøve at få en tid hos hende igen.

Isabell SKAL I HVERT FALD også besøges igen... Suk nogle skønne tøser. Og.. Rikke... Rikke har jeg desværre ikke prøvet endnu.. Rikke SKAL jeg simpelthen snart prøve ;-)

argh... det er ikke DET som DENNE anmeldelse skal handle om... Når jeg får muligheden for at besøge Rikke – så følger der selvfølgelig en anmeldelse efter.

( Og jeg har bestemt også fået øje på Natalie :twisted: )

Jeg har med andre ord kun haft overordentligt gode oplevelser med pigerne fra privat-diskret.dk Bordig. Men nu er sommerferien slut, og jeg kan derfor kun besøge piger i weekenden. Men denne søndag, der var Maria på vagt. Så bestemt fristende – selvom jeg slet ikke var på toppen.

SØNDAG DEN. 18 AUG 2013.

Vågnede med tømmermænd, for meget Jack Daniel's aftenen før, havde været på sjov tur med to venner.

En lorte søndag. Kunne næsten ikke rejse mig. Alt tegnede til at blive en af de dårligste dage længe... Men det skulle ændre sig drastisk senere.

Ringede til lillebror, og pylrede lidt, men han sagde så ring til Bording så du kan blive frisk igen. Jeg kan se MARIA er derude i dag ;-)

Midt på eftermiddagen ringede jeg og fik en tid ved Maria sidst på aftenen.

Var noget spændt på at se hende! Endelig stod jeg i Bording, og ringede på døren. Der kom en ekstremt smuk blond pige, iført en stram hvid kort kjole og høje hæle. Jeg gik et skridt tilbage... Tænkte ”Satans, hvorfor har jeg ikke valgt hende?”, jeg troede nemlig ikke det var Maria... for hende her... hun var en hel del bedre end billederne! Har set mange smukke blonde piger, men der er godt nok meeeeeeeeget langt imellem nogen som hende her!!! Waaooouuuuuuu :mrgreen:

Så sagde hun ”Hej” og præsentere sig som Maria. Kunne ikke tro mine egne øjne, kan ikke huske hvad jeg sagde, jeg var skræmt fra vid og sans af bare begejstring. Det må være samme følelse som at vinde den store gevinst i lotto. Jeg må indrømme at jeg var meget nervøs. :oops:

Hun tog mine hænder, smilede og gav mig et kys. Så blev alt bedre!! Vi aftalte 1 time med super fransk som tillæg, og jeg LØB i bad. Skal love for lille mand var glad. :D

Endelig kom jeg ind til Maria igen. Hun har en fantastisk udstråling, samt et ubeskriveligt smukt ansigt. Og måden hun kærtegnede mig på, er vidunderlig og fræk.

Vil du tage min kjole af spurgte hun sødt. JA!!! Kunne ikke vente med at se hendes krop.

Og tak skal du ha! Det er HELT KLART en af de SMUKKESTE kroppe jeg har set! Og brysterne... Faste, struttende – super smukke. De er som skabt med det ene formål at blive leget med.. Og det skal jeg love for at jeg gjorde. :twisted:

Maria kysser som en drøm! :oops:

ENDELIG tog jeg hendes små trusser af. Og der var omsider frit udsyn til en smuk smuk fisse. Den måtte jeg bare slikke!!! Glat barberet og med de blødeste skamlæber. Sikke en fryd. 8-)

Så er det min tur – superfransk, der bare ikke kunne være bedre. :D

Maria sagde frækt, hun ville mærke mig. Så på med kondomet. Kneppede hende i missionærstilling - samtidig med at vi kyssede. Vi skiftede til ”cowgirl”. Hun er VILD i sengen - bestemt meget aktiv!

Hvis der ER nogen mening med livet... Så må det være det her... At se sådan en fantastisk skønhed ride mig. Kan slet ikke finde ord. Hendes bryster er ren reference klasse. Måtte stoppe hende... For nægtede at komme før jeg har prøvet doggystyle! Sikke en smuk velskabt røv, en af de absolut bedste jeg har haft fornøjelsen af at se. Da vi var nået til doggystyle kom jeg desværre ultra hurtig.. Men det var skønt! :P

Vi lagde og holdt om hinanden, og snakkede lidt. Det var super dejligt. Lidt efter begyndte hun at kæle for min pik. Den var parat igen. :twisted:

Så fik jeg super fransk igen, efterfulgt af reverse cowgirl, mens jeg beundrede hendes guddomlige røv.

Øv... Nu var tiden ved at være gået. :cry: jeg kunne nemlig let have brugt hele natten :D

Hun er blandt de 3 smukkeste piger jeg har set, men det bedste ved hende var hendes smilende, glade, positive, nærværende, omsorgsfulde, lidenskabelige tilgang til det hele.

Så tog vi tøjet på, hun fulgte mig ud, og jeg fik et par kys og et knus på vejen.

Så endte dagen alligevel godt. Alt var perfekt! Og min nervøsitet fik Maria hurtigt bugt med. Lige som hendes ”kollegaer” - samme sted – havde gjort. :D

Ansigt. : 10+

Øjne. : 10+

Bryster. : 10+

Røv. : 10+ med pil opad

Krop. : 10+

Hår. : 10+

Sex. : 10+

Væremåde : 10+

GFE : 10+

sted. : 10+

Samlet. Min skala er næsten for lille ;)

Manica

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som altid en forfriskende og super god andmeldelse at læse! Har selv haft et godt øje til Marie i lidt tid, må snart tage mig sammen :).

Er dog ikke den store silikone person. Ved du om hendes dejlige store bryster er el natural, eller kunstige:)?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som altid en forfriskende og super god andmeldelse at læse! Har selv haft et godt øje til Marie i lidt tid, må snart tage mig sammen :).

Er dog ikke den store silikone person. Ved du om hendes dejlige store bryster er el natural, eller kunstige:)?

Hej Freddy,

Jeg er NÆSTEN 100% på at det altså ikke kan være andet end silikone! MEN!! læs videre før du skipper tanken om hende.

PERSONLIGT er jeg faktisk heller ikke til ret store bryster. Faktisk vil mange mene at min smag hælder mest mod de rigtigt små! Det kan ikke diskuteres at bryster af Marias størrelse NORMALT ville være mere end jeg foretrak - men Maria... Åh.. Maria har nogle FANTASTISKE bryster. Der er INTET negativt at sige om dem! De er smukke, sidder godt, og passer rigtigt godt til hende og hendes kropsbygning i øvrigt.

HVIS du imidlertid tror det er mere end du kan lide - så tag et kig på Tilde.. Dejlige små naturlige bryster. Og en i alle andre henseender topklasse pige.

håber du kan bruge det til noget...

Manica

p.s. Uanset hvad.. jeg kan ikke tro på, at du ikke vil blive sindssyg begejstret uanset hvilken af de tre piger jeg har omtalt fra bording, du måtte vælge.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Okay, tak for informationen :) Må hellere bestemme mig en af de næste dage. Det bare svært med de piger i Bording, de ser alle så fandens dejlige ud, og lyder også alle til at være rigtig rare

Del dette indlæg


Link til indlæg

Smukke Maria fra Bording http://www.privat-diskret.dk

Der kommer lige en tilføjelse:

Maria.

Inden besøget ved Maria, havde jeg set i hendes profil, der stod at hun tilbød "High class" ... Anede faktisk ikke hvad det dækkede over. Så besluttede mig for at spørge hende.

Fik dog aldrig spurgt - for to minutter efter at have mødt hende, TROR jeg, at jeg vidste det! Udseende, påklædning, hår, væremåde, måden hun rører en på, og ikke mindst udstråling - det er uden tvivl High class for mig.

Jeg kommer 100% sikkert igen!

HVIS jeg skulle have taget fejl... Så håber jeg at der er nogen af de erfarne (s)experter herinde, der ved bedre, og at de kan informere mig om hvad det i virkeligheden er.

Manica

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for endnu en klasse anmeldelse. Har prøvet Tilde med en super oplevelse til følge. Isabell og Maria er nu osse på listen. :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super anmeldelse! :D

Hvordan med ansigtet? Har det samme klasse som resten af oplevelsen?

DET kan jeg love dig for... Hun er GUDEsmuk

Mvh

Manica

Del dette indlæg


Link til indlæg

Går Maria under navnet Mascha nu - eller er det to forskellige piger? Machas anmeldelse linker i hvertfald herind nu?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror Maria trængte til at der skulle ske noget nyt ;) (de hår fået rettet det meste, men links er stadig til "Maria"s anmeldelser og på forsiden hedder hun stadig Maria) Måske er hun en rigtig vildkat at få en aftale med i dag....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så for dælen, Manica - nu har jeg booket Mascha til på onsdag i Bording. Glæder mig vildt til at møde hende. :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Lange,din heldige berider.Kan godt forstå at du glæder dig, Mascha er gudesmuk, meget sød og skide fræk.

Hun er uden tvivl den smukkeste pige jeg har set, så håber også selv at møde Mascha snart igen.

Hun giver GFE i samme klasse som RIKKE og TILDE.

Tre så vidunderlige piger samme sted... Sikke en fryd.

MVH. MANICA

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja uha så har jeg noget at se frem til. Men det er snart svært at vælge med så mange dejligheder i Bording. Tror hellere jeg må sørge for at vinde i lotto. :-P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...