Hop til indhold
Guest Liderligfyr

love toxic

Recommended Posts

Gæst

Så fik Jydeknalderne besøgt Love Toxic :)

Love toxic er en flatrate, med fri sex mad og drikke for 100 Euro

Efter en længere køretur, hvor slagsangen var blevet sunget, ankom vi endelig til Love Toxic.... Et gammelt hotel eller lignende ude på Landet

Varm velkomst af Carmen, hvor vi fik vores nøgler til værelset.....

Ned i baren, hvor Alexa kom med det samme, vi snakkede lidt, hun virkede nu ikke veloplagt men det var jeg :!: Wilst du in zimmer og afsted. I rummet kvikkede hun nu en del op, og det blev egentlig ganske udmærket, med de Almindelige Europæiske sprog

Ned i baren igen. Her bemærkede jeg så, vi ikke var landet på Optasia :!::!: for pigerne kom godt nok ikke flyvende.... nå det var vel egentlig ganske udmærket, så kunne man måske selv få lov at vælge ;) Så gik lige en runde og valget faldt på christina en lille godte på 150 cm, flot krop langt glat hår (desværre blondine) Dejlig tøs :!: Hun var allerede faldet i vodkaflasken :) Hun havde en strap on dildo som hun legede lidt rundt med, og spurgte om jeg ikke skulle have en tur af den? Det har du helt ret i unge dame, det skal jeg ikke :!: I rummet gik det fint, super blow og ridetur

Da jeg kom ned, var stedets gudinde der Linda Hendes profil, havde jeg studeret meget nøje hjemmefra :!::!: også meget lille, langt glat mørkt hår og på alle tænkelige måder waaaauuuuuuuwwwww Hende skulle jeg have mine forventninger var meget høje til denne lille prinsesse

Gik hen og snakkede med hende og hun spurgte om vi skulle spille pool? Hmm hvis det er en form for forspil, så lad os da bare gøre det :P Hun fik forklaret mig reglerne og igang gik det. Tænkte nu skulle jeg bare vinde, så måtte hun jo være min præmie :P

Spillede kom igang, ahhhhhhhhhhhh det gik sgu ikke så fantastisk, hun havde skydt 5 kugler i, og jeg havde ikke fået en i endnu :? Måtte hellere ændre målsætning til, at hun ikke skulle vinde uden jeg havde fået en eneste kugle i. Det gav potte, at sænke forventningerne jeg vandt sgu spillet over til hende, hvor hun gav hånd og sagde tillykke.... spurgte om jeg ikke havde vundet hende :?: nix jeg havde vundet et spil :roll: nå hun ville gerne spille et spil mere, tænkte hvis jeg nu også vandt dette, så måtte jeg da have vundet hende :P spillet gik igang, og jeg vandt klart. Igen over og give hånd, og spørge, denne gang må jeg da have vundet dig :)

Det havde jeg :!:YEEEEESSSSSSSSSSS Men hun skulle lige noget, så kom hun...... Jeg satte mig utålmodig ud i sofaen med Oralis. Uret tikkede, tændte hvor dælen blev hun af?????? Hun synes åbenbart det var sjovt at lege lidt med mig, så hun havde sat sig op og spise :evil: (Det er så en humor jeg slet ikke fatter)

Der var mindst gået 15 min inden hun kom tilbage og satte sig hos mig..... sagde hun havde været savnet. Jo jo men hun skulle lige have noget at spise og hun havde skyndt sig, normalt spiste hun i en halv time...... nå ja, jeg kunne jo alligevel ikke være sur på denne lille prinsesse :!:

Så fik jeg endelig prinsessen med i Zimmer..... tøjet af hende, jamen jamen, what a day :P Sagde jeg håbede det der stod i hendes profil passede, nemlig at hun er versmust/zartlich. Det gjorde det, og jeg fik lov at nusse hende, og lidt retur.... blowjob, og så gik det galt :( hun mente den var for slap til at kneppe........ FOR SLAP????????? hvad mener du????? den står sgu da lodret op, og er mere end klar!!!!!!!!!!! ææææææhhhhhh for helvede da også Nå hun kunne godt mærke, at den fik hun ikke spist mig af med, så på med kondom knep knep og kom da også, men det hele var ligesom faldet fra hinanden :( (kunne forstå på de andre, hun havde prøvet på lignende ting med dem)

Da jeg kom tilbage i baren, var der startet en fest op :) Der sad et par sugardaddys inde i sofaen med nogle af pigerne. Skal lige love for, der blev investeret i nogle flasker champagne. Nå alcohol og sex, er ikke den rette kombination for mig, så valgte og hygge mig med sauna og lignende.

Prøvede at sætte mig ved Julia, der er mottogirl og har nogle gigantiske kasser og lidt ekstra kilo hist og her. Det gik jo egentlig meget godt... Zimmer, hvor jeg ikke udnyttede hun var motto, men var ganske ganske fint. Vi lå i sengen bagefter og hyggesnakkede lidt, mest om hendes drømme og sådan. Hun ville gerne have mand og børn

ud i baren igen, hvor stedets nok grimmeste pige satte sig hos mig :?Sara auf Deutchland Hun er så ret sød, faktisk en fantastisk personlighed :!: Så zimmer here we go..... Love Toxic, er rummene lavet sådan, der er 2 senge, kun med et lille forhæng imellem, så absolut ikke særlig diskret :? Sagde jeg var lidt genert, så om vi ikke kunne tage rummet i midten, hvor der kun var en seng? synes hun var en god ide :)

I rummet spurgte hun om jeg ville give massage??? jo jo selvfølgelig ville jeg da det. Spurgte om der var en limit på, hvor mange piger man måtte tage med i rummet, var der ikke..... nå nu havde jeg været så sød at give hende massage på ryggen, så kunne jeg vel også få lov at gøre det foran? (tænkte hvis tiden udløb, kunne jeg bare knalde hende senere) Den var hun med på, så begyndte at give hende en erotisk massage, som virkelig fik startet hende op, hold da op, afsluttende med jeg fingerkneppede hende til orgasme.... så lå den lille pige der og rystede... lå lige lidt og slappede af, så fik jeg suttet pik og knaldede hende

Ud i baren igen, hvor Julia satte sig hos mig igen :) Carmen/bossen råbte over til os, om jeg ikke skulle giftes med hende :?: ....... ahhhh vielleicht später, sad og hyggesnakkede lidt, uden vi skulle i rum.

Næh det blev Karolina istedet for, en Negerpige med nogle ret flotte former. Hun sagde jeg skulle ligge mig, spurgte om vi ikke skulle nusse? det kunne vi gøre undervejs :!: Hun suttede pik og 69 og lidt body to body massage, og hun gjorde egentlig det hele rigtig godt. Men duer ikke rigtig til bare at ligge mig, og pigen er den dominerende og laver det hele, så kom ikke.

Ude i baren spurgte Linda om vi skulle spille pool igen? tjo hvis hun gerne ville tabe, så kunne vi da godt det ;) vandt 1. spil andet blev uafgjort, da vi skulle have den sorte i hver sin retning, så det droppede vi. Valgte ikke at spørge efter nogen præmie, da det jo ikke ligefrem fik så fantastisk, sidste gang vi var i rummet..... men flot er hun da, specielt når hun står foroverbøjet ind over bordet :)

Klokken var mange, og havde prøvet alle pigerne, pånær GL s favorit (Roxetta) havde lovet at lade være med at besudle hende :lol:

Så runde 2. måtte tage sin begyndelse....

Alexi kom med i rummet, men hun var blevet træt, så det var ret fesen :?

ud i et stille rum og snakke lidt med Jernsvinet. Her kom Linda ud og serverede lidt kaffe, og spurgte om jeg ikke ville med hende i Sauna. Jo da gerne :) Hyggesnakkede lidt derinde og fik lov at nusse hende lidt på ryggen. Hun fortalte hun ikke havde det så godt, tæt i næsen og ondt i hovedet og halsen.

Ud i baren, hvor sidste Zimmer skulle foregå med Sara Stedet lukker kl 3 og kl 02.30 bliver der ringet til sidste tur i Zimmer. Så afsted med Sara, hun var klar til at give den gas, imponerende efter 14 timers arbejde :P Vi lå og kælede, da Linda kom ind efter noget massagecreme, hun var kommet i rum med Jernsvinet, hvor der åbenbart skulle gives massage. Vi var løbet tør, så jeg tog den største dildo der var, og sagde, tag denne her med i stedet for :lol: bare sig han skal lukke øjnene, så har du en overraskelse til ham. Tøserne morede sig over det, men hun tog den nu ikke med :roll:

Nå Sara var tændt på den store afskedsfinale, så det blev både til orgasme m.m. Kl 03.15 kom Carmen/bossen ind og sagde, at de altså havde haft lukket et kvarter, så nu måtte vi blive færdig :!: fuld gas tju bang finale.

Kom ud i baren, hvor GL stod, han var åbenbart blevet efterladt af pigen.... Hun havde åbenbart bare slikket ham stiv og sagt godnat :lol:

Generelt er love toxic et ganske fint sted, men deler ikke helt de andres begejstring :) synes nu stadig Optasia er favoritten i billig segmentet

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeps :-) det hedder kærlighed og kildevand :) Var nu også kun sammen med 8, hvoraf 2 var uden cum shot.... Og man har jo netop tiden til det, og er i Sauna og lignende i mellem. GL havde gang i den store fest med pigerne :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

LF - for fanden - hun hedder Lolita - og ja glade håndværker, det skulle være enhver forundt mindst en gang i livet :D

- og Karolina er ikke neger - hun er ligesom Lolita og Lisa fra Den Dominikanske Republik (ligger i caribien ved siden af Cuba og hænger sammen med Haiti .......) LF - altså :!:

Uenig (hvilket nok ikke kan undre nogen) hvad angår sammenligning med OPTASIA - det er 2 vidt forskellige klubber der satser på hvert sit segment - OPTASIA mest "tju-bang" fisse og gang-bang,

hvor LT mere er "hele pakken" med tidsfordriv, snak med pigerne i længere tid o.s.v.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nå ja, det var Lolita :) det er da også rigtig

pas nu på blodtrykket ikke ;)

Men lille ven, nu skriver jeg Negerpige ikke Afrikaner ;) Mange fra Caribien og sydamerika er Negre af oprindelse :!: Du skal huske på, det er her de første slave skibe lagde til med negre

Så selv om du er så dygtig, du ved at den Dominikanske Repuplik ligger ved siden af Haiti ( hvilket de fleste nok ved) så kan hun nu sagtens være Neger af den grund. Og det er umiddelbart det hun ligner.... hvor Lisa er mere Mestitz/ moreno agtig

Del dette indlæg


Link til indlæg

En neger kommer fra Afrika - basta - de andre er latinoer :D og mit blodtryk fejler ikke noget, ellers tak for din velkendte omsorg :lol:

En latino er af spansk/sydeuropæisk oprindelse. Caroline er en blanding af flere racer med måske 50 % negerblod og jeg vil derfor kalde hende mulat.

Lolita derimod er en blanding mellem en mulat og en latino (evt. med lidt yderligere opblanding) - men det ved jeg ikke lige den rette betegnelse på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

En neger kommer fra Afrika - basta - de andre er latinoer :D og mit blodtryk fejler ikke noget, ellers tak for din velkendte omsorg :lol:

Ok, så folk vrøvler når de kalder de sorte i Usa for Negre ;) godt du er så klog, du kan belære hele verdens befolkning om det :lol:

Men evt kunne man godt kalde hende mulat, da hun ikke er ren sort :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Verden er da nemmere hvis du følger mine betragtninger :D - men OK mulat kan vel gå an - hvad så med Bia fra ACA - er hun så neger :?: hun kommer jo da fra Brasil, se fez favor, senor

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Nej Bea er nu det jeg ville kalde mulat :) Men i Brasilien er der nu mange rigtige negre. Du skal regne med, der er blevet sejlet negre over i næsten 200 år, mange af dem er selvfølgelig blevet blandet, men der er nu stadig mange " rene"

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er nødt til at spørge. Hvordan pokker kan i holde til 14 timer og 10 skønne kvinder?

Er i på kunstige stimulanser eller sådan noget?

Hehe - da jeg var på vej til min 4. og sidste runde, var der da også en af de andre gæster, som spurgte om jeg var på Viagra - et par af min rejsekammerater havde da allerede taget 6 -7 runder og han havde vist selv lige ordnet 2 piger på en gang.

Nej - bare almindelig god motion, 2 ugentlige svømmeture, ikke for mange øl og lidt kaffe - så kan man holde den stående :mrgreen:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Ok tager mine ord i mig igen, dette sted slår klart Optasias nuværende niveau :!: Har været forbi Optasia igen..... og der er ændret en del. Først må du ikke tage samme pige med i rummet 2 gange mere :? synes jeg er fesen....... Betalingen foregår til pigerne nu, så det er også dem, der er " politimænd" blev dæleme forstyrret i en god hyggestund, at det ikke måtte vare så lang tid... Så nu skal det kun være quickies åbenbart

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ok tager mine ord i mig igen, dette sted slår klart Optasias nuværende niveau :!: Har været forbi Optasia igen..... og der er ændret en del. Først må du ikke tage samme pige med i rummet 2 gange mere :? synes jeg er fesen....... Betalingen foregår til pigerne nu, så det er også dem, der er " politimænd" blev dæleme forstyrret i en god hyggestund, at det ikke måtte vare så lang tid... Så nu skal det kun være quickies åbenbart

Hvordan/hvormeget var betalingen, stadig flatrate eller pr. pige?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg synes at neger er et nedladende ord, politisk korrekt hedder de sorte piger eller drenge.

Da jeg gik i skole hed en "sort person en neger" det er nu blevet politisk ukorekt pga. nogle personer der altid ønsker at blive fornærmede, også på andres vegne. De vil sammenligne med det amerikanske skældsord "nigger".

Neger kommer af det latinske ord for sort, niger. Så det er helt i orden at kalde en afrikaner sort, bare vi ikke gør det på latin.

Det er nok vigtigere at respektere hinanden som individer.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Da jeg gik i skole hed en "sort person en neger" det er nu blevet politisk ukorekt pga. nogle personer der altid ønsker at blive fornærmede, også på andres vegne. De vil sammenligne med det amerikanske skældsord "nigger".

Neger kommer af det latinske ord for sort, niger. Så det er helt i orden at kalde en afrikaner sort, bare vi ikke gør det på latin.

Det er nok vigtigere at respektere hinanden som individer.

Kunne ikke beskrive det bedre Gungner :P

Den Spanske version er negro

Så har også meget svært ved se at problemstillingen :!: Og vil derfor ikke lade mig diktere..... Der hvor det burde gå galt, er valget af ordene rundt om skide negre..... Det er negrenes skyld etc..... Så er det politisk ukorrekt, ja direkte racistisk ;)

Men nu er jeg også en af de skamfulde personer, der kan nyde en negerbolle i ny og næ :?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Aarhuselsker

Men nu er jeg også en af de skamfulde personer, der kan nyde en negerbolle i ny og næ

Jaaaa, og bolle en neger :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Prøvede at sætte mig ved Julia, der er mottogirl og har nogle gigantiske kasser og lidt ekstra kilo hist og her. Det gik jo egentlig meget godt... Zimmer, hvor jeg ikke udnyttede hun var motto, men var ganske ganske fint. Vi lå i sengen bagefter og hyggesnakkede lidt, mest om hendes drømme og sådan. Hun ville gerne have mand og børn

Hvad er motto / mottogirl?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Oralis voluptatem

Hvad er motto / mottogirl?

Motto piger er piger der tilbyder lidt mere end de andre. Det kan være analsex eller at man må komme i munden på dem.

Du kan på LT hjemmeside læse hvad vær pige tilbyder.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...