Hop til indhold

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/257986


Jeg trængte til et blæs af dimensioner, og det må jeg sige, at Maja kan give uden problemer. 

Hun er nem at få kontakt med over SMS og stedet er ganske diskret tæt på Aarhus C. 
 

Hun er busty, og det kan jeg godt lide. Store lækre patter, en dejlig røv og så har hun nogle fyldige frække former. Jeg kom for et blowjob og det fik jeg. Jeg trak af tøjet og det samme gjorde hun, og hun satte sig på knæ og begyndte at sutte min pik, som jeg aldrig har prøvet før. Hun tog den dybt og med massere af gag og savl ned af hendes patter. Sådan fortsætter hun i ca. 10 minutter, indtil at jeg kommer hende dybt i halsen. Jeg kan se, af det ryger ud af munden og ned på hendes bryster.
 

Et vaskeægte porno blowjob. Jeg er stor fan. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var også forbi igen. Kyssede ikke, men efterspurgte det heller ikke. Maja giver et forrygende og tålmodigt blæs med god variation og dybde. Stor anbefaling herfra. Hun bliver her vist næste uge med i denne omgang.

NN

Del dette indlæg


Link til indlæg

Maja er sød og skøn! Hun - og Nati - er mine yndlingspiger fra Polen. De leverer hvad de lover og gør det med smil og overskud. Måske er jeg en lille smule forbeholden med deres karakteristiske høje stemmeleje, som for mig er ret typisk for slaviske kvinder. Men jeg har vænnet mig til det og synes efterhånden det klinger af absolut feminin power med den seksuelle ydelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Absolut enig med hedonis. De to kan noget og leverer hver gang. Og så ved de hvad de laver og er professionelle båden gode måde.

Er glad hver gang de er i byen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er sød og venlig, meget professionel og sætter en ære i at  levere  det der loves. Ingen drama og alt er stille og roligt og veludført. Mine varmest anbefalinger.

Kvalitetsmæssigt er hun sammenlignelig med DinaG. Ingen andre er i nærheden af de to pt.

Et tip: Tjek hvornår profilerne er oprettet på Annoncelight. Det siger lidt om rygte og kvalitet at de "gode damer" ikke har behov for nye nicks og profiler.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...