Hop til indhold

Recommended Posts

Var lige et smut forbi Dominatrix Lola her i dag. Sikke en oplevelse! Jeg er forholdsvis nybegynder udi det sorte univers, men hun formåede at guide mig sikkert igennem en fræk seance. 

Til at starte med var det utrolig let at få en aftale i hus med hende. Stedet var også let at finde, en lille lejlighed tæt på Buddinge St, ren og pæn indvendig. Det skal også siges, at stedet er meget diskret, hvilket altid er vigtigt for mig.

Da jeg mødte op hos hende satte vi os først ned og fik snakket lidt om, hvilke forventninger jeg havde til seancen. Her var hun god til at komme med foreslag til ekstra ting der også kunne prøve mine grænser lidt af. Hun virkede dog meget professionel under hele samtalen, så jeg følte mig i trygge hænder. Derudover tilbød hun mig noget at drikke, eller et bad, som jeg dog takkede nej til. Jeg var meget målrettet ;)

Jeg fik prøvet lidt af hvert, facesitting (som hun efter eget udsagn selv er kæmpe fan af), golden shower, og så fik hun mig til at øve mig i at deepthroate en stor sort dildo, altimens jeg lå bundet til hendes seng. Hendes engelske var nemt at forstå, og så tilføjede den russiske accent lidt ekstra frækt krydderi ovenpå. 

Efter hvad jeg tænker var en små 40 minutters tid, kunne hun mærke, at min energi var opbrugt. Jeg blev løsnet, og derefter påbegyndte hun lidt massage af mine lemmer, imens vi fik hyggesnakket lidt. Til sidst fik jeg mig et bad, og efter en time stod jeg ude på gaden igen. 

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Lola er en fræk kvinde med en fantastisk krop, på trods af hendes alder. Hun fik bragt min nervøsitet ned med det samme, og fik introduceret mig til det blidere hjørne af dominans. Hun er dog helt sikkert også mester til GFE, hvilket hun også tilbyder.

Desværre har hun planer om snart at tage til Jylland igen, så jeg får måske ikke set så meget til hende igen. 

https://escortguide.dk/P/-dominatrix-lola-soborg-buddingevej-56066.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Lasselas skrev, for 52 minutter siden:

Hvad med afslutningen?

Hun prøvede at ride mig, men lillemanden var lidt for genert, så det endte med at hun spillede mig af til jeg kom, imens hele mit ansigt var begravet i hendes røv :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er så nok nærmest lige gået fra Lola da du kom.... :-)

Jeg er også ret glad for Lola - hun er meget kompetent til at blande GFE / SEX / BLID KINKY DOMINANS - er i øvrigt fascineret af hendes fotos som er taget rundt i KBH / SAS hotellet / Sophienholm.... ret frækt... vi legede en hel time. Først en let feminisering af mig (g streng og strømper og læbestift, og opbinding af pikken), og så fik jeg lov til at sidde på knæ foran hende og sutte hendes "pik" imens hun dryppede lidt spyt ned på mig med jævne mellemrum. Læbestiften blev smattet godt rundt - jeg tror jeg sutter ca et kvarters tid - hun vender sig også en gang i mellem og spreder ballerne så min tunge kan få lov at gå på oplevelse i hendes dejlige røv. Der bliver slikket godt og jeg presser tungen op så meget jeg kan. Er nødt til lige at tilføje at min pik drypper med pre-cum, og da Lola opdager det, samler hun dråberne på en finger som jeg slikker ren. 

Så er det mig om på alle fire og så begynder hun langsomt at kneppe mig med straponen. Stille og roligt så nydelsen og smerten passer sammen. Hun knepper mig på alle fire og liggende på ryggen.... hun styrer suverænt tempoet, men er også koncentreret om at bringe mig til bristepunktet og så stoppe... 

Vi har også aftalt urin så det skal vi lige nå inden forløsningen. Jeg sidder på hug foran hende. Hun styrer strålen ud på min brystkasse og ned på min pik. Det er en meget dejlig fornemmelse at mærke den varme klare urin løbe ned af kroppen. Vi har aftalt at jeg ikke skal have det i hovedet / munden, men hun skal alligevel lige drille lidt. Hun stopper strålen og jeg skal så slikke hendes våde varme fisse. Det gør jeg naturligvis med glæde. I første omgang sker der ikke mere. Hun flytter mit hoved og tisser videre på min krop. Så stoppe hun igen og "inviterer" min tunge hen til fissen igen, og jeg slikker igen. Og så kommer der en forsigtig stråle. Ikke meget, men det er super frækt og hun smiler til mig da hun kan se at det er ok med mig. Urinen løber langsomt ud af munden og ned af mig, og jeg føler mig så langt ude liderlig at jeg nærmest kan komme uden at noget eller nogen rører min pik....

Nu skal jeg spare jer for resten, men lige tilføje at det var den kraftigste udløsning og orgasme længe, som hun gav mig med hånden.... 

Jylland er heldig hvis det er der hun skal hen i den nærmeste fremtid...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Jørgensen skrev, den 29.9.2021 at 02:38:

Tak for de gode anmeldelser. 

Nogen der ved, om hendes blæs er øko eller med hætte? 

Pft. 

Nu fik jeg ikke blæs, men ville skyde på, at hun kun gør det med kondom. Man kan dog aldrig være 100% sikker.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...