Hop til indhold

Recommended Posts

Så skulle det prøves - min første 'Hjemmelevering'. 
Efter at have været på besøg et par steder, hvor man måtte gå igen da det ikke lige svingede, tog liderligheden magten over lillehjernen og escort skulle prøves, da jeg også havde sparet lidt sammen til et eventyr. Har aldrig prøvet det før, men tanken har strejfet om det, så det skulle prøves nu og her.

Det var så ikke den nemmeste opgave. Et par forgæves opringninger og beskeder blev ikke svaret. Og hvis, så skulle penge forudbetales eller halvdelen sendes på Paypal - eller man skulle have kontanter klar til en chauffør.- Kontanter, hvad er det? Hvis man foreslog at sende penge til taxa i første omgang, blev der smidt på og åbenbart også blokeret. Lidt besværligt i det pengeløse samfund (for den dovne).

Men så fik jeg svar fra Vicky, hurtigt blev der lavet en aftale til den næste time. I første omgang en time til 2000, hvor jeg sender de 500 første på Mobilepay. På det aftalte tidspunkt dukkede Vicky op - og var hende jeg havde set på billede! ;). - et ret 'dirty' frækt ansigt, men også kønt når hun smilede. Vi satte os ved bordet over en kop te. Fortalte hvad jeg ønskede, herunder at give hende tantra. Som vi også blev enige om ville tage meget af den time jeg havde bestilt, så vi lagde 30 min oven i til 600 ekstra der også var inkl andre ekstra services.

Hun sagde min halvanden time først startede i sengen, så det bad vi tog sammen i 10-15 minutter var 'gratis', så det blev nydt med god fornemmelse af at se på hvad der ventede
En kvinde med interessante tatoveringer,  dejlige bryster og en lækker blød naturlig krop med kurver, som jeg fik lov til at sæbe ind i alle ender og sprækker - hint, tror hun er lidt kilden ved navlen. Jeg blev også vasket grundigt og blev da vasket ret ren der ved numsen..du ved. 

Stadig med fugtige kroppe og jeg med jern på, kom vi ind i sengen og jeg begyndte på tantraen med lidt olie på hendes våde krop. Huskede det med navlen og pirrede lidt omkring der....vil godt erkende uden ydmyghed, tantra er jeg god til, efter mere end 20 års erfaring...så ingen beskrivelser og gratis tips herfra. Gæt selv ;)

Halvdelen af tiden er nu gået og vi byttede. Nu var det min tur til at være passiv. Der gik ikke længe før jeg fandt ud af hvorfor min numse skulle være så ren. For hendes tunge ville gerne tjekke. Og indrømmer gerne, en varm våd (og stærk) tunge og en åndedrag der kilder omkring ballerne... - det får mig!
Jeg blev ramt af den der lidt indebrændte liderlighed, hvor tingene bare skal ske nu og hårdt. Sagde at hun bare skal lægge sig med åbent skød, mens jeg tager gummi på, få hende til at guide mig ind og så kneppe i oldschool missionær. Gaven fra en veludført tantra viste sig igennem en varm, blød, smidig og våd kilde, med frække lyde af fugt og luft der ramler imellem os. Havde lyst til at komme, men vil gerne se hende ride mig med ryggen til... min yndlings position. Hvor jeg kan klemme balderne på hende og se mig selv stemple ind til roden og ud til glansen.  Da jeg sagde at jeg er ved at komme, stoppede hun op spurgte om vi skulle stoppe, så jeg kunne komme på hendes bryster. Gerne for mig - for så går der jo lidt tid med det. - Som sagt som gjort, og vi blev færdige. Og helt uden at fornemme at der skulle holdes tid, passede det med den købte tid.
Et hurtigt bad igen, en ny kop te og et stykke af min crumble æblekage blev nydt og rost i en god nysgerrig samtale, mens vi ventede på hendes afhentning.
Meget naturlig glad sød pige, men med mega dirty udstråling - du ved, sådan en som man er for genert til at gå ved siden af i byen, men som man gerne vil lege med i privaten ;)  

https://annoncelight.dk/showad/327657

PS! Jeg er før blevet beskyldt for at 'lave reklame' og smører for tykt på..? Men det er nu mit sprog - og mit skriv, er noget jeg lever af. Så måske er det at fortælle en historie et spørgsmål om tillid? MEN - jeg fortæller om min oplevelse, som den findes i mig efter sådan et par timer. Jeg bilder mig ikke ind at jeg har har gjort en luder lykkelig. Men følelsen og oplevelsen, er i mig som det jeg beskriver.
Jeg har også beskrevet en oplevelse hos de tilsyneladende endeløse piger på Stenløsevej - jeg kan stå inde for den oplevelse, jeg i første omgang beskrev. Men erkender også at et andet besøg for nylig, ikke var værd at skrive om.  
Jeg kommer gerne i huset igen, for der er blandt de 4-6 piger der kommer der, mindst 2 der er det hele værd. De har bare ikke været der i den sidste måned. Og ligesom 'Vicky' fortalte, kommer de i flere af husene både her i Odense, Nyborg, Sønderborg og Frederikshavn. Jeg vil ikke gøre mig klog på hvorfor de gør det, for det virker ikke helt for mig da jeg gerne vil vide hvad jeg kommer til - hver gang.    

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...