Hop til indhold

Recommended Posts

Hej folkens

Efter lidt stilhed på GP fronten fin jeg atter gang i besøgene hos det fremragende udvalg af smukke kvinder vi kan vælge imellem. Denne gang har jeg kigget efter en thai som også tilbyder anal og mit valg faldt på denne kvinde;

https://escortguide.dk/P/the-best-sofia-bagsvaerd-59039.html

Sofia skulle være navnet på denne kvinde i midten af 30’erne ville jeg skyde på. Bestilte 30 min fp inkl anal til 500,- ekstra og det var sgu ikke nogen fejltagelse skal jeg lige love for. Billederne er ikke taknemmelige på nogen måde og det er faktisk lidt svært at vurdere om det egentlig er hende. men hun har samme brede kindben som pigen på billederne. Ikke nogen fotomodel, men heller ikke usmagelig på nogen måde. Det skal fremhæves at hun har nogle virkelig lækre bryster, store, bløde og hvis de er lavet så skal den kirurg sgu have en ærespris! Men man bliver sgu lidt i tvivl når man ser en lille thai med store bryster :lol:

Anyways, hun var lidt forsigtig i starten og jeg skulle lidt tage teten. Men da først toppen røg af og de der lækre bryster stirrede på mig kunne jeg sgu ikke bare give mig hen til briksen så jeg kærtegnede omgående og det var noget som satte kog under kedlerne! Hun trak mig nærmest hen til briksen og satte sig på knæ oppe på briksen så man rigtig kunne komme til både røv, fissen og brysterne på samme tid! Og så blev jeg ellers snavet i gulvet.

massagen blev losset til hjørne og vi sprang direkte til den sjove del. Smed hende ned på ryggen og flåede trusserne af hende. Benene om i nakken på hende og så skulle der lige smages på varerne - det var altså ikke værst hvis det er noget man er til! Jegnød det, HUN NØD DET og så steg temperaturen ellers godt og grundigt! Lidt fingrespil i fissen og i røven samtidig med klitten lige blev kærtegnet lidt også så kom orgasmen væltende. Herefter fik jeg et ok økoblow, på med kondom og så fuld smæk på. Hende på ryggen på briksen og mig stående (helt perfekt højde). Hun kom med mange thaigloser som jeg slet ikke forstod og vred sig på briksen indtil turen kom til anal og der tog hun også flittigt imod. Stille og roligt i starten og så langsom hårdere og hårdere. Og til sidst kunne jeg bare køre fuldstændig efter lyst og helt uden brok, tværtimod! Efter 30 minutter lukkede jeg festen af i kondomet og så retur i bad og hjemover.

anbefaling herfra -_-

 

/Guldkalven

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun ser skøn ud. Tak for en flot anmeldelse. Når du skriver at billederne ikke er taknemlige, mener du så at hun er dejligere i virkligheden, eller er billederne en forskønnelse af den Sophia man rent faktisk møder?

Del dette indlæg


Link til indlæg
CuddlyBear skrev, for 17 timer siden:

Hun ser skøn ud. Tak for en flot anmeldelse. Når du skriver at billederne ikke er taknemlige, mener du så at hun er dejligere i virkligheden, eller er billederne en forskønnelse af den Sophia man rent faktisk møder?

Jeg synes at billederne er bedre end pigen man møder. Men som jeg skrev så har jeg også svært ved at vurdere om det faktisk er hende på billederne men at hun ikke er grim eller noget. Dog skal man ikke forvente en fotomodel :-) håber det var svar nok 

mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt hende 4 gange. Ved 2 besøg spurgte jeg hende hvorfor det var en anden pige på billederne. 

Hun sagde at det var fordi hun ville virke ældre end Maya og Sonya på stedet.

Jeg sagde at hun var dejlig og kunne da lave nogle billeder med hendes flotte bryster og måske lave et

par frække billeder og bruge det store spejl i værelse 1. Hun virkede ikke så interesseret. 

Og lige en sidebemærkning: jeg har de bedste oplevelser med thaipiger mellem 27-40 år. Erfaring tæller. 

Stiv pik og håret tilbage drenge. 

 

Redigeret af Smutje67

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...