Mike

Valery

1 indlæg i denne tråd

Jeg var lidt i tvivl om hvor jeg skulle placere denne anmeldelse, men da Valery er halv Thai og halv Colombiansk ryger den ind her.

Efter et par dage med lidt uheldige oplevelser, der ikke resulterede i en endelig forløsning, lykkedes det endelig.

Jeg havde set på EG at Valery - http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16381 - var tilbage i Danmark. Sidste gang nåede jeg ikke og besøge hende så det var en glædelig overraskelse at hun nu var her igen.

248104.jpg

Jeg ringede torsdag og sikrede mig at hun arbejdede i dag fredag, da det var den eneste dag jeg havde mulighed for at komme. Hun bad mig ringe ca. 30 minutter før jeg kom så da jeg satte mig ind i bilen, gav jeg hende et kald og alt var fint. Hun holder til på Bernstorffsvej lige ved stationen.

Da jeg ringer på døren bliver den hurtigt åbnet, men hun gemmer sig bag døren så man ikke kan se hende. Jeg går ind og bliver overfaldet med et stort knus og kys. Man skulle tro at vi havde været venner i tusinde år :)

Valeria har en slags corsage på og et par meget små g-strengs trusser samt høje hæle. Hun er pisse lækker.. Billederne lyver absolut ikke. Hendes ansigt er simpelthent så fantastisk kønt og endnu kønnere end billederne viser. Brysterne er helt klart lavet, men det er flot lavet og de er dejlige at røre ved.

Det som i mine øjne er fantastisk ved Valery er at hun har et meget kønt og lille ansigt som en Thai, men hendes røv er klassisk syd-amerikansk "bubble-but". Helt fantastisk.

Jeg bestilte en halv time med super fransk, hvilket hun gjorde ganske godt. Der var ingen problemer med at slikke hende så det blev til en hyggelig 69'er inden selve akten begyndte. Under den klassiske missionær brugte hun en lille vibrator mens vi var i gang og det var ganske behageligt. Jeg afsluttede bagfra med god udsigt til bubble-but og hendes kønne ansigt.

Der er to ting der ikke var så fedt:

Da jeg kom tog det sådan ca. 2½ sekund før hun var ude af sengen og tog fat i sin mobiltelefon. Der er ingen tvivl om at hun har ret travlt og skal maksimere profitten inden hun skal videre. Under akten var hun dog 100% tilstede så ingen klager her.

Den anden ting er hendes parfume. Jeg lagde ikke mærke til det under mit besøg, men i bilen på vej hjem kunne jeg lugte den. Den hænger altså lidt fast på kroppen, så det skal man lige være opmærksom på hvis man planlægger en "quickie" inden man kører hjem til konen/kæresten.

Hun er her i ca 2 uger mere inden hun rejser til Colombia i en måned.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu