Guest bkg1394

Sara / NV

1 indlæg i denne tråd

Gæst

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14924

Besøgte for noget tid siden Sara. Billederne viser en ”pige” med former og jeg havde lyst til lidt ”kød”

Støvsugede nettet, men kunne ikke finde nogle anmeldelser, så tog chancen!

Som sædvanlig var der flere i ”puljen” men efter lidt googlen frem og tilbage, endte jeg alligevel med at sende Sara en SMS – hun svarer beredvilligt!

Bestilte GS med svensk afslutning, formedelst 700 stærke.

Fik adressen i NV og rullede der ud af. Det var selvfølgelig ikke den rigtige adresse, men over på den anden side, og jep: Miss H’s residens.

Blev lukket ind af en dame der snildt kunne gøre sig som udsmider på de værste buler eller være bodyguard for selv de mest forhærdede rockere; fuck tænkte jeg: hvis det er hende der er Sara, så er jeg den der er smuttet, men hun var heldigvis kun ”tele”

Blev lukket ind i et gammelkendt værelse og Sara dukkede op kort efter. Rigtig pæn ”pige” skriver selv hun er i 40’erne og det passer meget godt. Pænt ansigt og dejlige former. ( billederne passer!! )

Får afregnet og af med klunset. Hun kommer forholdsvis hurtigt tilbage og får rigget til med den sorte sæk på gulvet. Læg dig ned..?? øh ja, ok – men hvad med lidt pilleri først? Det var ok og vi stod og pillede lidt – det var meget lidt. Fik hende dog til at smide overdelen så jeg kunne gramse på det pænt store ÆGTE babser, men det skulle vist bare overståes.

Hun beholdt det meste tøj på, men var dog af gode grunde nødt til at smide trusserne..

Hun leverede varen – no probs – spillemanden var helt til ug – no probs, men hun virker altså noget afstandstagende. Sød og rar, men..

Ved ikke hvordan hun er i sengen, og om hun giver den gas som profilen egentlig indikerer; prøvede som sagt ikke og kommer heller ikke til det.

Som sagt intet galt med ”behandlingen” – der var bare ikke noget nærhed – kan selvfølgelig være, at kemien bare ikke passede…

Så altså ikke en advarsel, bare en merit fra min side…

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu