cremer1234

Sophia87

4 indlæg i denne tråd

Jeg ringede i går til Sophia og aftalte at mødes med hende i solcenter.

http://www.escort5.dk/profil-9483-Mand- ... RK.29.html

Lille lækker pige hvor alderen helt sikkert passer. Hun var nem at snakke med til trods for vi skulle være meget stille når vi knaldede i solcenteret. Hun startede med at spille dolken med en olie hun havde med. Hun gjorde det så godt at jeg næsten sprøjtede efter et par minutter. Jeg måtte dog holde ud, ellers ville det være nogle meget dyre minutter ;-) Jeg bag hende flere gange om at stoppe med at spille, sutte og kneppe da jeg var så liderlig og meget tæt på klimax. Til sidst kunne jeg ikke mere, da jeg sad på stolen i solcenteret med hende vendt mod mig, mine hænder på hendes mikro røv og pikken der kørte ind og ud.

En pige jeg skal se igen?

Ja, helt sikkert. Billederne er ret dårlige i forhold til hvor lækker hun er.

Hun er en stjerne som I skal passe godt på.

Vil faktisk sige hun er på højde med Bella. Ikke lige så store patter, men noget kønnere pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest DirtyBeast

Da hun gav dig blow suttede hun så helt til roden? Og var det med kondom? Jeg har fået blow af hende, og der tog hun kun lige pikhovedet i munden. Måtte flere gange sige, hun skulle tage den længere ind, og så kom munden lige ned over pikhovedet men heller ikke mere. Det var med kondom, så det gav mig ærlig talt ikke ret meget. Det virkede bestemt heller ikke, som om hun nød det, og jeg synes egentlig, det var et skuffende blow.

Jeg fik en okay udløsning tilsidst, men det var kun fordi hun er så lækker at se på. Men det kan jo være hun havde en dårlig dag, eller ikke brød sig om min pik (eller mig). Who knows?

Men giver dig ret i, at hun virker som en sød pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har prøvet hende. Hun er fræk, lækker røv og helt fisse. Hun suttede også kun mig på pikhovedet, og jeg savnede lidt slik på nosser og dybt arbejde. Men hun virker som om hun nyder det, spurgte mig om der var dejligt...og det var på en fræk måde hun fik spurgt. Og jeg kunne lige få fremstammet ja inden jeg kom.

Tror hun var klar på blow uden gummi, hvis man betalte godt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu