Hop til indhold
Gæst

Dani, Latina massage – Tja-bum-bum

Recommended Posts

Gæst

Jeg var i humør til body-2-body. 1000 kr på lommen. Jeg havde endelig fundet ud af hvor den lille Jip er flyttet hen – men hun viste sig at være optaget. Øv. Skulle man prøve en af de brasilianske massøser? Jeg synes at have hørt noget med at deres massage var meget god. Jeg tog chancen.

Fandt denne annonce: http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17513

Store bryster, olie-body-2-body, 1 time for 1000 med HJ, "ingen sex tilbydes". Det lød som det jeg havde lyst til.

Adressen? Åh, noget virkede bekendt. Og rigtigt, da jeg kom ud på Damhus boulevard, var det ganske vist den ikke særligt diskrete villa hvor jeg engang besøgte den lille Viki, et smukt lille nips af en kold fisk fra østeuropa, som… nå ja, det er en anden historie.

Der står man lidt og blomstrer foran den hvide dør ud til vejen. Døren går op, og Dani viser ind og op ad trappen. Der er en lidt halvskummel atmosfære over huset, man hører puslen af en anden pige i huset. Det føles måske ikke ligefrem som om pigerne holdes fanget mod deres vilje, men der er klart nogle (danske?) bagmænd involveret. Jeg har lyst til at gå, egentlig. Dani smiler sødt, hun taler ikke et ord engelsk. Vi klarer os med lidt italiensk. Hun har allerede smidt tøjet, og det føles som om jeg vil fornærme hende ved at gå - jeg kan jo ikke forklare hvorfor. Jeg ved vel knap helt hvorfor selv.

Anyway, hun er sød og buttet – billederne ser fake ud, men det er nu nok hende, bare lidt heftigt retoucheret. Hun er lidt større i virkeligheden, men frodig på en meget sød måde. Kæmpe bryster, ægte og bløde.

Jeg når lige at lægge mig, da hun peger på menukortet igen - "super hot"? Øh, hvad er forskellen på hot og super hot? "is sex". Ok, så meget for "ingen sex tilbydes". Jeg ikke så meget som antydede noget. Det koster så åbenbart 1500. "no more money", foreslår jeg. "30 minutes?" spørger hun?

Tja. Når først forhandlingen er igång, har jeg sjældent fået andet end dårlig stemning ud af at holde på mit. Ja tak, så.

De første 10 minutter er lidt oliesjaskeri med hånden på ryggen. Ret ligegyldig massage. Endelig kom hun op på alle fire over mig og kører sine tunge olieglinsende babser rundt på min ryg. Det er, hvis ret skal være ret, temmelig fantastisk. Lækkert at mærke hendes bløde, varme - tunge - krop mod min ryg. Hun lægger kilo i, og det føles faktisk ret skønt.

Efter 5 minutter skal jeg vendes om - og hun går mere eller mindre direkte til jernet med hænderne. Hun går i gang med en superfransk lidt over middel… men virker ret uoplagt. nu skal det vist snart overståes - der er næsten gået 20 minutter. Hun smutter gummi på og begynder halvhjertet at ride. Det gør tydeligvis lidt ondt, og hun lægger sig på ryggen til missionær. Efter et par minutter hvor hun virker lidt uinteresseret, har jeg fået nok. Det er simpelthen ret kedeligt. Jeg glider ned mellem hendes lår i stedet, og begynder at slikke hende. Hun virker ret overrasket og forsøger efter 1-2 minutter at fake en orgasme. Jeg skubber hende tilbage og siger "relax". Slikker vel i små 10 minutter, bygger langsomt op, hun er næsten helt stille… indtil hun pludselig begynder at ryste, bider i hovedpuden og mumler en hel masse på portugisisk.

Det viser sig at være en god investering… midt i rysteriet tager hun pludselig fat i mit hår og trækker mig op til sig… tager min pik op i sig… tager så et hårdt greb om mine balder med begge hænder og begynder nærmest at kneppe sig selv med mit underliv som om jeg var et sexlegetøj. Ret voldsom. Anyway, derfra er det en ret god, vild knaldetur i en håndfuld stillinger.Til sidst kysser hun endda på munden, det var ellers no-no tidligere. Det er en varm sommerdag, hun er stor og blød, så vi er badet i sved… jeg trækker mig ud, river gummiet af og sprøjter ud over hendes patter og mave. Lægger mig udmattet ved siden af hende… hun sætter sig op på mig og kører sin klit mod min stadig stive pik, lukker øjnene og onanerer sig selv med min pik indtil hun kommer igen mens hun ælter sine patter ind i min sperm. Ret frækt syn.

Det sluttede godt, og jeg endte med at være der næsten en time. Kan jeg anbefale det? Som overskriften: Tja-bum-bum. Måske, hvis hun er oplagt, eller bliver det. Stedet er lidt skummelt, brysterne fantastiske. Kom ikke for massagen i sig selv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×