Hop til indhold
Tip toe

Naturlige forbedringer til potensen.

Recommended Posts

Ikke fordi jeg har problemer der kalder på viagra, men nogle gange ville jeg ønske at baditten kunne holde sig hård (evt ekstra hård) i lidt længere tid. Er der nogen som har prøvet naturlige måder at styrke potensen? Gensing eller the-arter f.eks?

Pigernes erfaringeg er også velkomne. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Knibeøvelser er vel en naturlig måde, og dem skal man bestemt ikke grine ad ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis du er tyk og bruger meget tid på langs i sofaen, hvis du ryger, hvis du drikker meget alkohol, så har du selv gjort meget for at blive en "slapsvans".

Omvendt, hvis du holder dig i nogenlunde form med gå eller løbeture, bruger din cykel, laver gymnastik, og hvis du holder dig slank og ikke ryger og kun har et mindre forbrug af rødvin mm, så er der meget større chance for, at du kan være stiv i længere tid, og for at du kan blive ved med at præstere langt op i alderen. :?:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg bruger selv hurtigst muligt efter en hård omgang at afvaske de nedere dele i koldere og koldere vand - det hjælper ihvertfald til at blive hurtigere klar igen. Ellers er det også noget med træning på både den ene og den anden måde. Sund og aktiv livstil. Tage trappen op til 4. sal osv.

Ellers synes jeg interessen fra modpartens side også er af stor betydning, om hun også forstår at holde sig sund og slank, velklædt mv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

hej du skal gå til din læge og få ordineret noget der hedder caverject det virker efter 3 til 4 minutter og så har du en hård stivert der er efekttiv i cirka 2 til 3 timer men det skal tages som injection jeg bruger det selv og er meget glad for det så held og lykke

Del dette indlæg


Link til indlæg

Følger bare lidt op på X link til Ekstra Bladet.

Masser af motion er helt klart et 'must', mister du pusten, mister du potensen. Nu kan jeg ikke se din alder, men jo ældre du bliver, jo mere motion skal du have. Motion styrker din testosteron produktion og derfor også din potens.

Ginseng og ginko er der mange, der sværger til og som tidligere nævnt bækkenbunds øvelser.

For mig og mange andre er en joint også et hit. Det stimulerer intensiteten af sex, gør dig mere nærværende og indlevende, men det er vist en smagssag. Pot er ikke noget alle er glade for, det er jo ulovligt. :D ........ lidt tid endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×