Hop til indhold
Guest Coulibaly

Juhuulia!! (Julia)

Recommended Posts

Guest Coulibaly

https://www.eroguide.dk/massage-escort/julia./
 

Først tak til dem som har anbefalet denne unge dame.

Jeg havde en times rendezvous med hende her til morgen, hvilket jeg på ingen måde fortryder!

Jeg blev budt velkommen af hende i en lille lækker sort sag af en kjole og hun havde en god energi lige fra starten af. Lidt smalltalk, hvor jeg også fik lirede mit begrænsede russiske af og hun hendes danske og så begyndte de dejlige kys som andre har nævnt. Hurtigt fandt jeg ud af at Julia også er clairvoyant. Jeg havde inden jeg kom tænkt på at spørge hende om hun kunne tage et af de sæt lingerie på, som hun bærer på et af billederne. Jeg kom  fra det, men blev glædeligt overrasket over at hun rent faktisk havde det på da den sorte sag kom af hende.

Vi blev hurtigt enige om at tage et hurtigt bad sammen, hvor hun lagde ud med lidt let, men dog ufrivilligt bdsm - først for koldt vand og derefter straffede hun mig med for varmt vand. Det fik  vi grint lidt af og blev enige om at den omgang, var på husets regning:lol:. De dejlige kys fortsatte i badet, mens hun fik gjort min pik godt og grundigt ren:wub:.

Det bliver nok for langt hvis jeg skal gå for meget i detaljer, men vi kom ind i soveværelset - fik lækkert blowjob, hvorefter jeg fik blindfoldet hende og kommanderet hende ned på sengen, hvor jeg begyndte at massere hende med lidt medbragt massageolie. Et par nedslag.: Lidt body til body til hende, hvor jeg momentvis trængte op i hende(havde sneget gummi på), slikkede hendes lille lækre numsehul, kysset lækkert. Derefter mutual masturbation hvor jeg kunne nyde at se hende lege med hendes dejlige smukke fisse. Fik desværre ikke slikket den - glemte det helt, for den ville jeg gerne have smagt på.

Jeg har nogle fysiske smerter, som gjorde at vi ikke fik bollet så meget(havde informeret hende om det inden, at jeg foretrak, kys slik etc idag), men nød alt det andet vi lavede sammen. Fik skudt en god portion morgenmad af i munden på hende efter endnu et rigtig lækkert blowjob. Lidt pillowtalk, hvor jeg desværre begyndte at miste lidt af mit nærvær pga de føromtalte smerter, men det var alligevel dejligt at ligge og snakke med den lille sprøde ukrainer.

In brief en virkelig dejlig oplevelse med en virkelig dejlig og sød kvinde:wub:.

Hun sagde at hun ville være her en måneds tid i denne omgang - en klar anbefaling herfra!



 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for din beretning! 
 

Jeg har selv min debut med hende på fredag og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften :)

Vil det sige, at shower together normalt koster ekstra hos hende? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Coulibaly
Cristobal skrev, for 42 minutter siden:

Tak for din beretning! 
 

Jeg har selv min debut med hende på fredag og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften :)

Vil det sige, at shower together normalt koster ekstra hos hende? 

Dejligt.

Nej, det tror jeg ikke. Det var en joke om at hendes "bdsm" med først alt for koldt vand og så for varmt vand, var gratis. Jeg betalte +300 for at komme i munden som den eneste ekstra.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...