Hop til indhold

Recommended Posts

Hej gæve gutter

Jeg håber nogle her kan hjælpe. Jeg savner sådan at få den skønne massage som kun smukke Bam fra Siam Orchid i Virum https://escortguide.dk/P/pim-og-phet-er-her..-spa-og-aegte-massage-i-virum-37148.html kunne give men hun arbejder desværre ikke der mere. Hun har ikke været derude i Virum længe og jeg har ikke haft held med at finde hende andre steder. Ved nogen mon om hun helt er stoppet? Eller om hun måske er at finde på en anden klinik?

Vh PG.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg mødte Bam helt tilfældigt på Strøget i København for 4-5 uger siden. Vi var begge alene, så jeg inviterede hende på en kop kaffe i det nærliggende konditori. Det var herligt at se hendes søde og charmerende smil igen.

Hun fortalte mig, at hun nu havde et helt almindeligt job, og derfor var stoppet i Virum og helt havde lagt alle akiviteter på "sex markedet" på hylden. Jeg ønskede hende al muligt held og lykke i fremtiden.

Hun var i særklasse, men heldigvist er der andre søde og flotte piger på markedet

Mvh
Blashoi

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...