Hop til indhold
Guest arneo

Marina Roskilde ( og Høje Taastrup)

Recommended Posts

Gæst

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17092

Jeg har to gange i juni og juli besøgt Marina. Begge gange var i Høje Taastrup, men nu skulle hun være flyttet til Roskilde, vist nok motellet. Stedet i Høje Taastrup var også noget specielt, sengen/briksen absolut ikke noget at skrive hjem om, og man lærte af diskretionsmæssige årsager at snige sig sig ad bagvejen og ind gennem haven...

Marina har grønne øjne. Meget. Og store ægte bryster. Temmelig store, faktisk, og stolt af dem. GFE, tjah, måske lidt overdrevet, men hun tungekysser gerne, men har det med at dreje det hele lidt over i sjov og pjat fremfor gennemført GFE. Hun er en let trivelig dame, data holder sikkert godt nok, hun er i alt fald udover vårharestadiet. Krop/mave bærer lidt præg af ar/strækmærker, men hendes humør og service gjorde at jeg kom igen.

Marina kan anbefales hvis man er til ægte bryster udover teenageralderen, hun er mere naboens kone end naboens datter... Billeder siger alt og intet, hun har i alt fald ikke slanket sig siden billederne, men jeg synes hendes ansigt er sødere/kønnere end på billederne. Og så kommer hun fra Constanza.

Gentagelse, nej, ikke igen, 2 gange var fint for mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogen der ved hvad der er blevet af hende?

Har ikke set hende på nogen sider siden starten af 2017.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×