Hop til indhold
xaxa

Love Girls i Hamburg

Recommended Posts

Så var jeg lige en tur i Hamburg og måtte prøve Love Girls. Har været der før, hvor jeg på en time nåede at prøve 2 piger - Diana (som er superhot) og en anden, der suttede som en pornostjerne.

http://www.modelle-hamburg.de/swinger_fkk.html?data[meta_id]=9468

Betjeningen i receptionen er venlig. Alkoholfrie drikkevarer og "buffet" er med i prisen, som kan ses på Modelle Hamburg. Prisen varierer afhængigt af antallet af piger. Pigerne er typisk fra Bulgarien og Rumænien og der er ofte en del tyrkere på stedet. Det gør ikke noget - alle opfører sig ok.

Efter en tur i bruseren, satte jeg mig i baren og drak en vand. Diana var der også -men hun havde oprydningstjans. Der gik ikke 5 min før "Jessica" kom hen til mig og gnubbede sin perfekte krop op og ned af mig. Ikke tosset. Vi nussede lidt og hun spugte om jeg ville med på værelset. Klart ville jeg det, så vi smuttede op. Ovenpå er der 5-6 værelser, til fri afbenyttelse - to af dem var optaget, så vi to et ledigt.

Hun suttede udemærket og gik godt med da jeg tog hende bagfra.

Tilbage i baren efter et brusebad. Havde knap bestilt en vand før "Gloria" var klar. Jeg havde egentlig brug for en lille pause, men når nu det skulle være, så hvorfor ikke. Afsted op på værelset. Gloria havde en smule mere kvindelige former - og ganske lækker. Hun suttede godt og snart var jeg klar igen. Men jeg skulle nok have holdt lidt pause alligevel, for jeg kunne blive ved ualmindeligt længe. Stakkels pige blev bare ved at tage imod i forskellige stillinger. Efter 20 min kunne jeg endelig mærke at nu var jeg ved at være der. Jeg stødte ekstra hårdt til og kom op i hende.

Ned i baren igen efter det obligatoriske brusebad. Jeg satte mig lidt afsides og røg nogle smøger og guffede peanuts. 10 min senere dukkede Selina op og satte sig ved mig. Hun var lidt mere chubby - men stadig en dejlig pige. Havde godt nok udset mig en korthåret blondine, men Selina var også ok. Vi snakkede i ca. 20 min før hun spurgte om jeg ville knalde. Ville lige have lidt mere pause og vi røg lidt flere smøger mens vi ævlede om alt muligt. Så var jeg klar. Denne gang skulle det ikke foregå på et af værelserne men i "fællesrummet". Så gik det løs. Alle pigerne og gæsterne væltede ind og alle begyndte at kneppe løs. Det var sgu' frækt. Der kom en anden pige over mens Selina suttede mig og spurgte om jeg ville kneppe hende. Det ville jeg da gerne - imens lå Selina og kiggede på. "Vil Du også have mig?" spurgte hun. Det ville jeg og skiftede pige. Vi fortsatte en 10-15 min før jeg var klar og kom i gummiet op i hende.

Bagefter spurgte jeg om det skete hver dag og det gør det - så har I lyst til den slags, så sørg for at være der ved 18 tiden og bliv minimum til kl. 20. :)

Nå, jeg smuttede i bruser igen og satte kursen videre. 2 timer brugt på stedet og 4 piger. Kan klart anbefales. Sexen er ikke så fed som med en rigtig god pige, men målet helliger det. Her handler det udelukkende om at prøve en masse piger og komme igen og igen.

Men tag mere tid med - så får I mere ud af det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for dette,

Love girls = Optasia, som Liderligfyr og andre er meget begejstret for :)

dagspris 100-120€ - fuck all you can.

http://lovegirlshh.de

Jeg har undret mig over, hvordan det fungerer med flat rate bordeller. Hvis man ikke skal betale for hver enkelt pige, hvad er så pigernes motivation for at være sammen med flere kunder hver dag? Hvad er guleroden for pigen? Hvordan bliver de aflønnet?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×