Hop til indhold
Guest arneo

Lily Høje Taastrup

Recommended Posts

Gæst

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17136

Jeg besøgte hende i juni, i Albertslund på motel.

Hun er en i bedste forstand liderlig og velnæret rumænsk mature. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg tog hende, hendes billeder var dog dengang bedre end nu. Hun har kørt lidt op og ned med hendes priser, jeg tror ikke hun tager det så nøje, udover at en time på lagnerne under alle omstændigheder giver langt, langt mere end hjemme i Bukarest. Hun er ikke billedskøn, har lidt mere mave end klædeligt, men har et højt sexdrive med masser af kys og initiativ. Hun får hurtigt pillet tøjet af en og tager styringen, men overlader det også gerne, hvorefter man skældes ud hvis man ikke gennemfører slaget til hendes tilfredshed; da jeg gerne ville udnytte den hele time, trak jeg mig ind imellem lidt tilbage, og hun

ønskede at orgasmerne skulle leveres hurtigere og mere konsekvent...

Og er man til det uden gummi tilbydes det også, det har man en mere fri tilgang til på Balkan end her.

Motellet i Albertslund er perfekt til formålet, men stedet i Høre Taastrup, hvis det er det, som hun tidligere har været på, kunne godt være bedre, i alt fald den briks, løjerne skal foregå på.

Lily er fuld af humør og energi, og ønsker man en lidt mature oplevelse med fuld power uden så meget teenagerjomfruelighed kan hun sagtens være sagen. Gentagelsesfare; tjah, måske for sportens skyld, det var et fint og godt hug, men der er altså mange spændstige emner derude.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×