Hop til indhold

Recommended Posts

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=17359

Jeg besøgte Romina her idag og det var en lidt blandet oplevelse.

Hendes krop er (næsten) som på billederne. Hendes bryster er store og flotte (men tydeligt ikke ægte) og kroppen fin - så enormt fræk ud i den stramme kjole hun havde på ved ankomst. Hendes ansigt kan ikke ses på billederne, og det er der nok en grund til. Hun er bestemt ikke grim - men bestemt heller ikke 27. Lidt skuffende, men alt i alt udmærket.

Stedet i Vanløse er rigtig fint. Rent, ryddeligt og diskret selvom de er flere piger i lejligheden. Modtagelsen, kontakten osv. var fin og behagelig, selvom hendes engelsk er meget begrænset.

På hendes annonce reklamerer hun med 1 time inkl. alt for 1000 kr., hvilket dog ikke stod på "menukortet". Jeg spurgte til det, men det vidste hun intet om. Der burde man selvfølgelig have gået, men jeg valgte at tage en halv time til 800 kr.

Selve oplevelsen var ikke i top. Hun var meget forhastet og massagen var i bedste fald ringe. Hun gik direkte fra rygmassage over til at hive i banditten, som var lidt tid om at komme igang. Og her kommer så advarslen: Romina tilbyder IKKE tungekys/GFE, selvom hun reklamerer med det. Og hun er ekstremt følsom omkring at man leger lidt med de flotte bryster. Det er ærgerligt da de er hendes klare fordel.

Svensk/superfransk var hæderligt, men noget maskinelt. Da jeg så bad hende om dansk ville hun ikke ride mig, og skreg helt vildt inden jeg overhovedet havde fået banditten op. Det var sgu lidt for åbenlyst til min smag.

Da jeg havde fået gang i det hele sagde hun så at vi havde 5 minutter tilbage. Jeg var ikke færdig endnu og bad om et kvarter mere, som burde koste 200. Efter lidt tlf-snak med mutter gik det i orden med 10 minutter ekstra... Da hun ikke kunne bringe mig helt op i det røde felt gjorde jeg mig selv færdig mens hun virkede meget akavet og kedet.

Alt i alt endte jeg med at slippe 1000 kr for hvad der på mit ur varede max 35 minutter. Ikke helt godt nok når serviceniveauet var dårligt og hun ikke engang levede op til hvad der står i reklamen mht. ydelser, pris osv. Billederne kan du godt regne med, dog :) Alt i alt 5/10

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder lidt som min oplevelse for en tre uger siden. Var du på Ålekistevej på anden sal?

Mvh Bugs

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var sammen med Romina, hun er en okay sød pige og meget morsomt, jeg har betalt for 45 minutter og hun gav hende ca 40 minutter service... men det var 40 af de gode.

Hendes engelsk er begrænset, men det siger hun også i sin annonce, men tilgengæld er hun meget sjov og morsom.

Hun tilbyder ægte kæreste oplevelse... og det fik jeg, ægte kys, anal, mega Fransk og kropsmassage med hendes store og saftige bryster. :P:P

Hun er meget attraktivt og lækker.

Min erfaring:

Lejligheden: 9/10

Tiden: 8/10

Pigen: 8/10

Service: 9/10

Så alt i alt var dette en meget positiv og dejlig oplevelse og kan derfor varmt anbefalelse.

:D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Jeg tror godt jeg ved hvor den lejlighed er på Ålekistevej.

Er det virkelig så diskret? Jeg har nemlig undgået det lidt i noget tid, fordi det ligger lige ved en stort lyskryds, busstoppesteder og en slikbutik lige overfor :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×