Hop til indhold
Boss2009

Karla !!! Best service !!! B2b massage!!!

Recommended Posts

En perle i det centrale København

Var i dag hos “Karla” en sød og utrolig køn pige. Det er helt sikkert hende på billederne bare kønnere, et rent 10 tal. Meget smilende og taler fint engelsk. 

Fik en halv time B2b med afsluttende sex. Utrolig fræk massage med hendes nøgne krop overalt. Fik lov til blide kæl og kys af brysterne som er virke gode og faste.

Og hun har heller ikke noget ved jeg rørte klitten, ja hun nærmest insisterede, bare der ikke kom fingre op i hende og hun blev dejlig fugtig.

Herefter gik vi over til sex i mange stillinger, holdt lidt igen, så det varede lidt længere ind beregnet, men det betød meget for hende at jeg fik en god oplevelse til jeg kom, selv om vi nok gik lidt over tid. 

En utrolig dejlig pige, så boede hun i det værelse jeg lejer ud til en studerende, ville det gå helt gå galt, hun er simpelthen en pige du vil kikke efter på gaden og vil have svært ved at holde fingrende fra.

Jeg vil helt sikket drømme sødt om hende i nat og kan varmt anbefale hende<3

https://escortguide.dk/P/new-in-cph-karla-best-service-b2b-massage--60118.html

 

 

Redigeret af Boss2009

Del dette indlæg


Link til indlæg

Vil lige bemærke, at Karla allerede har modtaget meget ros af andre mænd. Jeg har bestilt tid hos hende af ren og frydefuld godtroenhed . Hellere en glad idiot end et surt geni :-)

Redigeret af zombie

Del dette indlæg


Link til indlæg
Aventura skrev, for 3 timer siden:

Kysser hun?

 Nej. I det hele taget ret fraværende og distanceret - så ovennævnte “annonce” anmeldelse passer langt fra.

helt sikker en super flot pige som er meget fast i kødet; men der var ingen indlevelse fra hendes side…. Hun spurgte mig 4 gange om jeg ville skrive en anmeldelse på hende men jeg valgte det fra - hun er virkelig lækker men ydelsen var middelmådig.  Kan være jeg lige tager mig sammen og skriver en alligevel så andre ikke bliver “snydt” :)  tag ikke fejl - hun er så lækker at jeg var ved at eksplodere meget hurtigt - så jeg “slog op i banen” men hun ville bare “ha’ det overstået’ og sagde at jeg ikke skulle holde det tilbage… 

selvom hun er super lækker kommer jeg ikke igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...