Hop til indhold
Flems

Centrum thai, Viborgvej 23, Aarhus

Recommended Posts

Hej.

Jeg har længe ville prøve Beautiful Spirit Thai på Jens Baggesens vej, hvor man kan få en Body scrub + massage for 700 kr., men havde også set der var kommet noget Centrum Thai på Viborgvej 23, helt inde i Aarhus. Så jeg bestemte først at køre til sidstnævnte, bare lige for at se pigen, for så at køre på Jens Baggesens vej. ;)

Der var ledigt, pigen slank, lidt brugt, men ganske flot krop. Tror hun var ca 30 år. Mener hun sagde hun hedder Prahar.....

Skiltet udenfor tilbød også Body Scrub for 350, og massage for 350,. i alt samme pris som på Jens Baggesens vej.

Efter noget snak, mente hun at det skulle koste 1500 kr. men til sidste forstod hun. Hver ting tager 45 min, sagde hun. OK, så må det jo give 1,5 time i min hoved regning... så jeg accepterede 700.- for de 2 ting, hun så 'lidt' spændende og fræk ud.

Op på briksen, lige i indgangsrummet, med døren på klem ud til Viborgvej :? , lidt æv.

Hun begyndte at smøre mig ind fra nakken og ned, lidt på ballerne og berørte lidt klokkeværket. derefter fødder, ben, lår, og baller igen, noget mekanisk, men dog alligevel dejligt. Ikke meget indlevelse i behandlingen syntes jeg. Var ikke i super humør. Om på ryggen og forsiden fik noget, først fra halsen og ned til pikken, der rørte lidt på sig, Derefter fødderne og op ad lårene igen, så igen lidt strejf på klokker og pik, vågne lidt mere op. Ok sagde hun, ud i bad, derefter ind og hun vil give god massage. Uhh dejligt :D. Glæder mig. ;)

Bruse badet var på bagtrappen, der kom dælme ikke ret meget vand ud af bruseren, der bare var en slange, ingen bruse hoved. Hold kæft hvor ring....

Hun kom ud og hjalp med at vaske mig af, for det fedtet smørelse, det var dejligt og forventningerne steg igen og det rykke lidt i pikken igen. Den blev også vasket, uden hun dog gjorde ret meget ved den. Stadig ikke mange smil, jeg tørrede mig selv, og ind på briksen igen.

Alm. massage med olie, ret hurtig om på ryggen at ligge, og det lykkes at blive 70% begejstret :)

Jeg havde kun 200 ekstra, hun accepterede et HJ, ville ikke give lidt prostata massage, æv. Pengene først, derefter fokus direkte på pikken, og mekaniske porno støn kom fra hende.

Der gik lidt tid, jeg syntes ikke det var sååå godt, men kom dog i en ok udløsning, selv om den aldrig blev helt 100% stiv.

Så var det slut, du er færdig sagde hun.

Hmm, jeg hoppede ned, tog tøjet på, og kunne se jeg kun havde være der i ca. 50 min.

Alt i alt, ikke specielt godt, snyder med tiden, derfor for dyrt uden det var frækt.

Jeg fortrød og kommer ikke igen. :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×