Fogma

Sofie/Sofia, ungarnsk færkkert?

3 indlæg i denne tråd

Jeg faldt for noget tid siden (et halvt års tid vil jeg tro) over hende her; http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=15520

Siden har jeg set profilen dukke op med en "last days exclaimer" et par gange, så jeg er lidt loren - men på den anden side tænder hun mig meget, sådan lidt "naboens datter-agtigt! :oops:

Ydelser og priser synes overordentligt rimelige, næsten for godt til at være sandt!?

Er der mon nogen, som har haft fornøjelsen af at møde hende?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Er der mon nogen, som har haft fornøjelsen af at møde hende?

Jep, det har jeg - uden jeg dog vil kalde det en fornøjelse. Det er godt tre måneder siden, og et af de impulsopkald jeg fortryder lidt. Der ligger så vidt jeg ved allerede lidt lunkne anmeldelser af hende rundt omkring på boardet, men jeg kan da godt lige give mit besyv med.

Allerførst kan jeg bekræfte, at det er hende på billedet. Hun fortalte hun har været her on/off i 2 år, og skulle du misse hende i denne omgang er der derfor god chance for hun kommer tilbage :).

Jeg vil bestemt ikke kalde Sofie for naboens datter. Hun er høj, har kæmpe silikonespændte bryster og assorterede tatoveringer på overraskende steder. Hun er en utrolig smuk pige at se på - som i modelsmuk - men hun er til gengæld iskold og meget svær at slå et smil af. Jeg havde igennem hele akten en fornemmelse af at være "lidt i vejen", og alt hun absolut skulle i nærkontakt med blev klinisk renset med vådservietter. Så ulækker er jeg altså ikke og det var ikke ret lidenskabeligt skal jeg hilse at sige :!:

Hun averterer med kys - og det kan man vel også godt kalde det jeg fik - men det var i bedste fald helt tørre tantekys. Hun er ikke glad for fingre i og omkring de nedre regioner og hård æltning af brysterne - hvilket jo er helt fair. Det skal siges at hun modtog oralsex uden at kny - bare fingrende blev over skridthøjde; jeg måtte slippe 100 ekstra smæk for det.

For at opsummere: En "date" med Sofie er nok så langt fra GFE som noget kan komme. Er du villig til at tage ALT initiativet, ligeglad med at blive gennemgnubbet med vådservietter samt tvunget til at vaske kalorius i vand og sæbe en tre fire gange under besøget, og kan du leve med ikke at må "motor boat"e så kan hun sagtens være noget for dig. Jeg ville nu spare pengene - eller rettere sagt bruge dem på en af vores fantastiske danske piger.

Er du mest til udenlandske piger kan jeg anbefale Mina der vidst nok kommer tilbage i september. Hun er alt det modsatte af Sofie - lige på nær at hun også er høj og vanvittig smuk :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for et meget fyldigt svar!

Ja, opbyggede fantasier/forestillinger står måske ikke helt mål med virkeligheden? :lol:

Silikone,tatoos og for megen følsomhed omkring De Helligste Haller er ikke lige mig, så jeg lægger det på hylden for nu! Hun ser ellers så hot ud, på tilsyneladende ægte billeder (dét var også en del af tiltrækningen!).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu