Hop til indhold
Harryking

NEW HOT MULATA FIRST TIME IN Copenhagen

Recommended Posts

Måske er det mig, der ufrivilligt er årsag til forvirringen, da jeg i en anden tråd antydede de var i "ledtog" med hinanden. Med det mente jeg blot, at de nok havde samme adresse. Men jeg har ikke fantasi til at tro de to profiler dækker samme kvinde. Det ville være en kikset forretningsmodel :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Advarsel skrev, 1 time siden:

Som en del dog anvender.

Jeg skal ikke gøre mig klog på forretningsmodeller i branchen. Hovedbudskabet er, at jeg ingen grund har til at tro de omtalte frøkener bruger den model. Det ville det altid årvågne samfund herinde også hurtigt afsløre ;-) Det er selvfølgelig en interessant diskussion. Nu kender vi desværre ikke "mørketallet" for købere af sexydelser ift hvor mange af os der læser med herinde. Måske er tallet større end jeg forestiller mig i det gennemdigitaliserede samfund, hvor der ikke er langt fra sexannoncer til Eroguide. Måske er der nogen, der stadig satser på at de kan klemme ekstra kroner ud af det endnu eksisterende "ikke-SoMe segment". Men det kan ikke være en bæredygtig model imho.

Redigeret af zombie

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...