Hop til indhold

Recommended Posts

Det ville da alligevel være rart med lidt up to date info :) Jeg kan se at de har heller ikke billeder af hende mere. De steder jeg har set hende har alle haft billeder af hendes fantastiske krop.

Del dette indlæg


Link til indlæg

JIP er fantastisk, har besøgt hende på Hvidovrevej 233 (hvis jeg husker rigtigt) kan varmt anbefales, men pas på hende hun skulle gerne holde længe og tilfredsstille mange af os mange gange. har ikke besøgt hende i Søborg endnu, men det kommer

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte også Jip mens hun var på Hvidovrevej og det var en super oplevelse. Hun er en virkelig køn pige og hun har en helt fantastisk krop.

Her er hvad jeg skrev tilbage i maj:

En kort lille anmeldelse fra mig.

Jeg besøgte Tam Sabai i sidste uge og havde telefonisk booket Jip inden ankomst. Da jeg kom blev jeg lukket ind af Jip og vist til værelset. Jeg bestilte en times oliemassage og smed kludene og hoppede op på sengen.

Massagen var faktisk ganske udemærket. Det var ikke en massage der fjerner "ondt i kroppen", men en dejlig afslappende massage krydret med lidt frække stref hist og pist. Jip havde en meget stram og meget kort hvid kjole på og da hun masserede mine arme sørgede hun strategisk for at min hånd lå meget langt inde på inderlåret af hende ;) Godt træk der klart havde en virkning.

Da det obligatoriske spørgsmål kom, var jeg klar til en ordentlig omgang, hvilket Jip heldigvis var med på. Jeg gik 1 timer og 10 minutter senere og 1400 kr lettere, men det var det sgu værd.

Jeg tror desværre ikke at Jip er der mere fordi hun er forsvundet fra deres escort guide side.

Ellers læs tråden om Tam Sabai her: viewtopic.php?f=32&t=3551&p=33442#p33442 Der er massere af information om Jip.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...