Hop til indhold
Guest sweettalker

***CUTE KIMBERLY*** - BEST GFE

Recommended Posts

Guest sweettalker

I mandags var jeg forbi Kimberly, og jeg må ærligt indrømmet, at jeg var godt skuffet, da jeg gik derfra.

I dagene forinden kunne jeg mærke, at jeg snart måtte ud og besøge en glædespige igen, og det endte med at falde på Kimberly. Jeg havde læst de gode anmeldelser (hvilket jeg altid gør, før jeg besøger en GP), og kontaktede Kimberly per SMS, hvor kun kort efter svarede. Dialogen var god og jeg var tryg. Jeg var i denne omgang ikke interesseret i sex, men blot en gang superfransk og massage, og så ville jeg så hjertens gerne komme ud over de plastikbryster. Normalt er jeg kun til helt naturlige piger, men jeg ville give det et skud! Jeg bestilte derfor en time - hendes Special Offer for 1000 kr - og så frem til en aften, hvor jeg kunne komme godt ned i gear og nå klimaks efter en angiveligt dejligt blowjob!

Jeg blev buzzet ind af Kimberly fra en relativt øde vej, som dog ikke ligger super diskret. Op og hilse på, og allerede her blev jeg måske en anelse skuffet- hun var virkelig sød, som jeg også syntes at have fornemmet, men ansigtet var helt stift af diverse indgreb og brysterne sad praktisk talt helt oppe under hagen. Det går senere op for mig, at det egentligt også både er tydeligt på billederne, men jeg blev bevidst om hvorfor jeg normalt går efter de naturlige. Nå! Fred være med det - hun var jo sød. En hurtig tur i bad, og så skulle løjerne starte! 

Jeg smed håndklædet og hun smed tøjet. Det gik også op for mig hvorfor der ikke er billeder af den mås.. Lille, ikke stram og lidt slasket. Brysterne er store og hårde og sikkert skønne, hvis man er til silikone. Ansigtet er stift og læberne er fyldte med filler. Men! Hun er fanme sød. 
Vi lagde os på sengen, hvor hun lidt lagde op til, at vi skulle hyggesnakke lidt, før hun gik til massagen.. Jeg synes, at der gik lidt for lang tid, men fred være med det - jeg kunne selv have rykket på det. Massagen var langt under middel - men jeg kunne have taget en massør, hvis det var det, der var målet - hendes berøring var nok i sig selv. Efter lidt tid med massage og snak, så vendte jeg mig om på ryggen, hvor berøringen kom lidt længere syd på. "Are you ready for a blowjob?" - JA jeg var fanme så! 

Og dér kom det antiklimatiske - for mig. For det blowjob var fanme kedeligt og ALT for blødt - til mig! Men det er nærmest ikke en omgang ris til hende, for jeg er sikker på, at mange herindefra vil kunne lide det. Det var bare alt for mekanisk og blødt. Hun brugte ikke tungen. Hun suttede ikke. Hun førte hendes store læber ned over min pik (og ros til hende for uden problemer at tage den laaaaangt længere ind, end hvad jeg er vant til fra GPer), og gentog samme bevægelse ret så langsomt i ca 20 sekunder, før hun satte sig på knæ (med mig i sengen der lå på ryggen) og kiggede smilende og lidt for almindeligt på mig (forstår i? Ikke noget frækt over det. Jeg kunne lige så vel have foræret hende en bog - samme påtaget smil), mens hun brugte hånden i 10 sekunder. 20 - 10 - 20 - 10 - 20 - 10.. Til sidst måtte jeg bruge hånden selv udover hendes bryster..

Jeg tror og håber på, at jeg har været uheldig. For hun var virkelig sød og behagelig, men den her omgang var bare ikke noget for mig.

Pigen = 9 (hvis man tager alle ydelser fra karakteren)

Massage og blowjob = 3

Stedet = 9

Gentagelsesfare = 1

Prisen = 10. 1000 kr. for en time med superfransk? Ja tak. Man kan jo, modsat mig, bruge timen på sex.

Jeg var alt i alt skuffet, fordi jeg havde sat mig op til et superlækkert blowjob. Så hvis I kan anbefale et super lækkert blow med superfransk et sted, så sig endelig til! 

https://escortguide.dk/P/-cute-kimberly-best-gfe-100-real-meet-me-in-amager-57974.html

Kh Sweettalker

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Qwertyy

Ærligt skriv - sådan:) Kimberley virker til at være en god pige, men alle passer jo ikke lige sammen

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gribben
pacer skrev, for 6 timer siden:

Åh nej blow på autopilot, så hellere en ostemad.

Det tænkte hun også, med en god bog, og en kop te

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...