Hop til indhold
mr.wood

Amina Cute - vanvittig smuk og skuffende!

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/-amina-cute-vesterbro--60038.html

Jeg var inde forbi Amina på Vesterbro igår, hvilket ærligt talt var en skuffende oplevelse.

Hun er en ufatteligt smuk og petit pige på kun 22 somre, helt sikkert en af de flotteste GP’er jeg har været forbi. Jeg er ellers normalt til dem med lidt mere plastik look, men hendes naturlige skønhed slog benene helt væk under mig og jeg købte mig en halv time i hendes selskab for 1000kr.

Desværre forstod hun meget lidt engelsk og det gjorde kommunikationen ret udfordrende og der kom hele tiden en masse kommentarer på ungarsk, som hun ikke gjorde noget forsøg på at oversætte til engelsk, så man kunne forstå hinanden.

Derudover var indlevelsen også fesen. Hendes BJ var røv sygt for at sige det mildt og når jeg slikkede eller kneppede hende lå hun med lukkede øjne og lignte en der ventede på at man blev færdig.

Jeg betalte også 400kr ekstra for kys, men fik ingen. Når jeg nærmede mig hendes ansigt drejede hun hovedet væk! Da vi var færdige kommenterede jeg dog på at jeg ingen kys fik og jeg fik mine 400kr tilbage.

Alt i alt en ret skuffende oplevelse som I kan høre og jeg tror ikke det var kemien der var problemet. På trods af vores sprogbarriere fik jeg hende ofte til at grine og hun virkede til at nyde mit selskab især inden vi gik igang med sexen. Jeg kommer helt sikkert ikke igen, hvilket er ærgerligt når hun skal være så pisse lækker.

Del dette indlæg


Link til indlæg
mr.wood skrev, for 8 timer siden:

ærligt talt var en skuffende oplevelse

Sådan husker jeg alle tidligere anmeldelser af hende. Tak for update på status quo.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
@beautifulme skrev, for 4 timer siden:

@mr.wood var de 1000 kr incl. kys? 

Nej, det var 1000kr for en halv time + 400kr for kys. Men kysse ville hun ikke.

 

@slapman & @Advarsel jeg skal være ærlig at sige at for en gangs skyld søgte jeg ikke tidligere anmeldelser af pigen inden mit besøg, men hun sagde til mig at det var hendes første gang i DK. Om hun pynter på sandheden eller om de tidligere anmeldelser er om en anden Amina, skal jeg ikke kunne svare på.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Coulibaly

99.9% sikker på at det er hende der har været her før.

Jeg har aldrig besøgt hende, men udfra billederne synes jeg ikke hun er særlig attraktiv - tværtimod faktisk. Der er for meget sigøjner over hende - ja sorry, men det er altså et turnoff for mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
mr.wood skrev, for 11 timer siden:

om de tidligere anmeldelser er om en anden Amina, skal jeg ikke kunne svare på.

Som du kan se i tråden, jeg linker til, er det den samme. Jeg husker hende fra flere tidligere besøg (baseret på genkendelse af hende på amatørbillederne - på de prof billeder ser hun en del anderledes ud).

Men du har ret i, at man slet ikke kan regne med at navnet alene kan identificere en GP.

Del dette indlæg


Link til indlæg
mr.wood skrev, den 5.8.2021 at 01:49:

 men hun sagde til mig at det var hendes første gang i DK. Om hun pynter på sandheden eller om de tidligere anmeldelser er om en anden Amina, skal jeg ikke kunne svare på.

Jeg besøgte hende for ca 1 1/2 år siden, dengang hed hun også Amina, men dengang havde hun sort hår som jeg syntes passer langt bedre til hende. Jeg havde et ok besøg, nok mest fordi hun er så smuk, for ja hun er meget passiv og syntes også bj var ok, men jeg er heller ikke til sloppy blowjob med masser af spyt og gaggins, men mere til stille og roligt uden for meget spyt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...