Hop til indhold

Recommended Posts

Så er det min tur til at lovprise Mia. I går havde jeg en aftale med Mia. Inden da havde der foregået kommunikation over flere dage, som giver en god fornemmelse af, hvad der venter én. Hun udviser vid, humor og intellekt. Man fornemmer virkelig, at man skal mødes med en unge dame med ben i næsen. På selve dagen for besøget, bliver jeg mødt af en utrolig smuk kvinde, som er i ført en meget pikant lille beklædningsdel. Som mange før mig har skrevet, så er Mia altså utrolig smuk og har en meget veldrejet krop! 

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Mia04/ 

Høflig service med bær, drikkevarer og søde smil. Vi starter ud med at tale om stort og småt, pludselig griber hun fat i mig og hiver mig med ud i badet, hvor tøjet undervejs ryger. En tur under bruseren og lillemanden var allerede i bevægelse, som et fransk regiment i fremdrift. Dybe og lidenskabelige kys, efterfulgt af en tur ind i sengen. Skal blankt erkende at jeg var en anelse nervøs og deraf lidt rusten i forhold til den seksuelle, men Mia var utrolig sød og forståelig, men som så mange Hollywood film, så endte det hele lykkeligt. En fodboldkamp består jo også af to halvlege. Så efter en lidt dårlig indsats af angrebet i første, måtte træneren foretage et par ændringer, som heldigvis gav pote. Og et comeback blev fuldendt. 

Efterfølgende lå vi og snakkede længe. Endda meget længe. På intet tidspunkt blev der kigget på uret. En ting er den seksuelle del, men det der virkelig også tæller opad hos Mia, er den nærvær man føler og de utrolige samtaler, som man pludselig kommer ind på. En utrolig intellektuelt ung dame. 

Kan kun give min varmeste anbefaling af Mia! At give hende en karakter er ikke fair, da hun springer skalaen. Har været på gfe togt før, men intet kan sammenlignes med Mia. Man får faktisk den ægte vare og til de som siger, at det kan man ikke mene/skrive, da man betaler for det, er der blot at sige - I don't give a rats ass. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest amatør

Mia er noget helt særligt. En af de bedste jeg har mødt. Tilslutter mig hvad der beskrives her.

Mvh

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...