Hop til indhold
kom igen

Samanta. Nørager, Hobro. Waauw

Recommended Posts

Det er min heldige dag. Jeg besøgte Samanta https://annoncelight.dk/showad/320316   Og kan ikke stoppe med at smile.

Efter en rigtig fin kommunikation på whatsApp blev vi enige om et tidspunkt. Det gule hus på landet er meget nemt at finde, og pænt og rent også  indendøre.  Samanta åbnede døren , og jeg blev mødt af et stort smil og velkommen.  Det er pigen på billederne, men måske en lille anelse ældre og langt smukkere i virkeligheden. Blev selvfølgelig sendt på badeværelset for at vaske pikken. Tilbage i værelset fik jeg et langt knus, og fik lov at sanse denne skønhed. Så af med alt tøjet , en mere sprød og lækker ung kvinde har jeg aldrig set. Velduftende og så lækker. En fantastisk figur, slank talje og velformet. Måske mindre bryster, men hvilke lækre lækre brystvorter der straks beredvilligt modtog mine læber. En glat fjabbe man kun kan drømme om.  Jeg fik det aftalte, og mere til. Det var en rigtig dejlig oplevelse. Da jeg var færdig smilede vi begge. Jeg spurgte hende om hvorfor hun smilede til mig. Og svaret var at det var dejligt at se mig så tilfreds. Og det var jeg og er stadig.  Hun taler perfekt engelsk. P.s.  På vejen videre ud i verden fik jeg et par søde beskeder med tak for i dag, og hun håbede jeg vil komme igen en anden gang  hun kommer nordpå.  Topkarakter herfra.

  https://annoncelight.dk/showad/320316

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ikke ny bruger. Og har før corona tiden skrevet 2 anmeldelser . En positiv og en negativ.  Den er god nok. Jeg kunne være pigens bedstefar, men alligevel gav hun en super god oplevelse. Forøvrigt er det indlysende  dilemmaagtigt at skrive en god anmeldelse. Man kan kun håbe på at pigen fremover får respekt og sine tjente penge.

Del dette indlæg


Link til indlæg
midtjyden skrev, den 13.8.2021 at 09:37:

Er hun stadig aktiv? Linket virker ikke…☺️

 

BrandMand09 skrev, den 13.8.2021 at 10:10:

Næppe. Hendes annonce på escort-side er også slettet.

 

Vendelboen skrev, den 13.8.2021 at 10:09:

Så vil jeg gætte på , at hun ikke er på stedet mere ...

Nu har hun lige snydt en, og fået lov til at aflevere dagens løn

 

 https://annoncelight.dk/showad/327871

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...