Hop til indhold
Mikkermand

Tantra massage Randers

Recommended Posts

Mikkermand skrev, for 7 timer siden:

Hej,

Er der nogen der har erfaringer med dette sted ?

kan se de ikke tilbyder ekstra og fint nok, når de melder det ud men derfor kan det jo godt være dejligt, pigen ser ihvertfald spændende ud

https://www.escort-side.dk/TANTRA-ÅRHUS?ad-id=10511

Billeder plejer at passe hos dem. Dvs det er pigen du ser. Men nogen gange har billeder dog ikke lige været af nyeste dato, så hårfarve/længde kan godt være ændret. Pigen på billederne har jeg dog ikke set før, så hende kender jeg ikke. 

Søg evt på Tantra Århus, Tantra Odense, Tantra Herning eller Tantra Randers herinde, så vil du finde anmeldelser af fx Jane, Grethe m. fl. - overvejende positive. Pigerne lever op til beskrivelsen i annoncen, men er du ude efter sex, så kig et andet sted. Oplevelsen er at du lader dig forkæle af hende og ikke (eller kun i yderst begrænset omfang) berører hende. Alt efter hvad hun tillader, naturligvis! Kan du leve dig ind i det og styre dine lyster og trang, venter der dig rigtig fine oplevelser for dine sanser. Det er min erfaring gennem de sidste par år hos adskillige af deres piger :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...