Hop til indhold
Manica

KIRA Gl. Viborgvej 59, Hvam, 9620 Aalestrup

Recommended Posts

LØRDAG 27/7

Sad og så lidt på nettet. Jeg har en meget specifik smag – og pludselig så jeg en guddommelig smuk kvinde. 100% min smag. Jeg kunne mærke min puls stige voldsomt.... Hendes navn er Kira. Jeg rejste mig i en fart, gik ned og tog noget at drikke. Skulle have pulsen til at falde i en fart.

Efter ca 10 minutter gik jeg op til min iMac igen . For satan!!! Det FOTO hvor hun står ved døren er godt! Den ABSOLUT smukkeste krop jeg har set, sindssygt flotte silikone bryster, og man kan se hendes ansigt! Det kan de andre piger lære noget af. Smukt ansigt og skulder langt brunt hår, sikke en godte... Ingen tvivl om at lille mand var begejstret.

Der stod ”Kira er en drømmeelskerinde 168 cm og 53 kg smukt ansigt , solgylden velplejet brunettebabe og smukke D-skåls babser , glatbarberet lille stram mis, der bare venter på den rette. Samt altid var sexet klædt hun tilbyder næsten alt hendes speciale er superfransk, megafransk, græsk samt mange spændende cocktails. Kira er imødekommende over for specielle ønsker. Noget af det bedste, er at hun giver intime kys, som er ekstremt vigtigt, hvis man skal føle at hun er din drømmeelskerinde.” Det lyder næsten for godt til at være sandt, men hvis det bare var hende på de fotos, var jeg tilfreds! Jeg er jo blevet snydt gevaldig før, fra et andet sted.

Jeg vidste allerede, at jeg ville have superfransk og græsk som ekstra. Der er ikke noget som tænder mig mere end græsk, hvis pigen er ultra-slank og har en lille stram røv. Og det har Kira i allerhøjeste grad på de fotos.

Endelig tog jeg afsted, turen på de 42 km føles lang, måske fordi jeg var svimmel af begejstring. Håbede Kira var den samme som på de fotos. Ellers ville jeg få mit livs største skuffelse. Min bror blev tvunget til at finde 3 andre steder som backup-plan, for var det ikke hende på de fotos ville jeg gå igen.

Endelig var jeg ved huset, gik lidt frem og tilbage. Var nødt til at slappe lidt af, inden jeg gik ind. Jeg nægtede at blive skuffet --- aldrig havde jeg været så spændt.

Så ringede jeg på døren, og en venlig midaldrende dame åbnede døren. Ikke afskyelig - men Absolut slet ikke min type. Hun viste mig ind i et pænt stor rum, med en stor seng, bord og sofa. Et dejligt hyggelig sted, herefter gik hun. Jeg tjekkede hurtigt vinduerne - så jeg havde en FLUGTVEJ, hvis hun regnede med at jeg ville på HENDE... :o

Men SÅ kom Kira. Hold da helt fast.... Høje stiletter, en kort stram sort kjole samt smukt lingeri. Nu blev jeg først begejstret! En af de smukkeste og mest sexede kvinder jeg havde set! Tanken om at skulle have sex med hende om ca 5 minutter, gjorde mig dobbelt så liderlig, som jeg nogensinde havde været... :twisted:

Hun satte sig ved min side, og spurgte hvad jeg havde lyst til. Hun fortalte hvad hun kunne tilbyde. Kira foreslog 30 minutter. Jeg tænkte ”30 minutter ? 30 timer havde været mere rimeligt.” Jeg ville have alt den tid jeg havde råd til.... SÅ DRENGE TØM PENGEAUTOMATEN INDEN I KOMMER PÅ BESØG. DET GØR JEG NÆSTE GANG! Kiggede i min pung for at se hvad der kunne lade sig gøre...

Jeg skulle koncentrere mig meget om at snakke engelsk, når jeg samtidig var SÅ liderlig. Hun har en sød og beroligende sexet stemme, og bortset fra mit stive lem, havde jeg det godt. Jeg tog en time + superfransk og græsk. Det er et dyrt sted, men kvaliteten er det Absolut bedste jeg har set. Vi ved alle at en Bugatti Veyron er dyrere end en gammel Lada. Og jeg er ellers vild med det øst-europæiske. I mine øjne overgår Kira klart alt, jeg har set og prøvet.

Jeg betalte hurtigt Kira, så tog hun beroligende min hånd, kiggede sødt i mine øjne, og kyssede mig blidt. Hun har de smukkeste bløde fugtige læber jeg havde smagt, få sekunder efter blev det til mere intense kys, så trak hun mig endelig over i sengen, og vi flåede tøjet af.

Vi kyssede og Kiras tunge arbejdede vildt. Hun er den bedste elskerinde jeg har prøvet, hendes

krop var guddommelig. Fantastisk smukke silikone bryster, ikke for store eller små.

Har aldrig rørt så gode meloner før. Hendes røv ja hvad tror i selv... Når jeg tænker på hendes, lille stramme hul har jeg problemer med at skrive. Men hendes skønne glatbarberet stramme skønne

fisse, må man heller ikke gå glip af. DET ER ABSOLUT DEN BEDSTE DAG I MIT LIV....... HUN ER EN FANTASTISK SMUK KVINDE. I MÅ SIMPELTHEN IKKE GÅ GLIP AF DEN OPLEVELSE!!!

Nu begyndte hun at kæle for min manddom og give superfransk. Holdt da hel ferie! Kira er et

NATURTALENT, FANTASTISK! 100% det bedste jeg har prøvet indtil nu. Det er skræmmende at der kan være sådan en forskel. Jeg har ondt af jer, der ikke har prøvet hende endnu! Spark konen ud, og start bilen (scooteren), det ville jeg gøre! Efter jeg har prøvet hende.

Så tog vi en 69er, hun var allerede meget våd, og næsten lige så liderlig som mig! Så kom der kondom på og hun satte sig op på mig. SKØNT at trænge ind i Kiras stramme våde fisse. ALDRIG i mit liv har jeg prøvet så vild, liderlig og smuk kvinde. Op og ned, i cirkler... Det var meget imponerende, de næste 10 minutter prøvede vi et hav af stillinger. Kira er vanvittig aktiv i sengen.. Jeg har aldrig prøvet noget så intenst.

Og nu er der tid til græsk. Det var næsten komplet mission impossible. Hun prøvede med noget glidecreme. 6 måske 8 minutter senere, lykkedes det, det var vidunderligt! Hun sagde vi skulle tage DET roligt i starten, men det kom helt naturligt. Et minut efter kørte det der ud af, samtidig kælede jeg med hendes fisse med min ene hånd, og havde et fast greb i hendes lange hår med den anden. Hun stønner for vildt, og lidt efter kommer hun. Hun er mere end fantastisk.

I et snup tag fik jeg nyt kondom, og jeg tog hende i missionær stilling - samtidig kyssede vi, og jeg legede med hendes smukke bryster. Så sagde Kira, fræk stønnene, ”sprøjt ud over mig...”

Det havde jeg aldrig prøvet, så vendte hun sig, og jeg tog Kira i doggy-style som et vilddyr, sengen hamrede mod væggen. Var et øjeblik ved at tro, at den ville brase sammen. Men så havde jeg jo også prøvet det. Ca. 2 minutter efter trak jeg ud af hende, flænsede kondomet af, og sprøjtede i et brøl ud over hendes ryg og hår. Så sagde hun: ”det var en vild time”. JA mon ikke! Jeg havde aldrig kneppet en time uafbrudt - sprøjtet over en meter – eller for den sags skyld svedt så meget. Jeg følte jeg havde været i trance.

Så kyssede vi lidt. WHAT A WOMAN!!! Så tog hun min hånd og sagde kom... Vi tog et dejlig brusebad sammen --- skønt.

Så gik vi tilbage til sengen.

Jeg lagde først nu mærke til det.. Det lignede at der havde været en tornado; sengetøj, tøj, ja selv en af madrasserne lå på gulvet.

Vi brugte endda 4-5 minutter på at finde mine underbukser. Hjalp Kira med at rydde lidt op, til sidst fulgte hun mig ud, og spurgte: håber du har været tilfreds, så du kommer tilbage. Jeg svarede, at det havde været fantastisk, og vi med 100% sikkerhed ses igen...

Karakter fra 0 til 10.

Sted lokale , bad før og efter 10 +

Kira udseende 10 +

Tøj 10 +

Personlighed 10 +

Tilstedeværelse. 10 +

Sexet og god i sengen. 10 +

Noget jeg ville ønske anderledes? NEJ. Okay, hende med hjem... men ikke godt for mine naboer.

Alt i alt. 10+ rent. Hun havde fortjent mere , men min skala er ikke højere.

Kort sagt den perfekte kvinde, efter min mening.

FULDSTÆNDIG FÆRDIG, kravlede jeg ud til min bror der ventede i bilen. Jeg var blevet sulten og dehydreret. På den nærmeste Statoil, åd og drak jeg så meget, at en kunde blev FOR fornærmet til at ville ekspederes.

MANICA

  • Synes godt om 2

Del dette indlæg


Link til indlæg

Flot beretning.

Er det hende, der nu er på Løvenholmvej i Gjessing?

http://www.escort5.dk/profil-9323-Kira.html

Pigerne de 2 steder veksler lidt frem og tilbage - 1 uge det ene sted og en uge det andet (mener de ihvertfald tidligere havde et 3. ret flot sted i Højbjerg?). Som regel nogle flotte piger og god service, men jeg synes lokalet i Hvam er alt for mørkt og har et par gange simpelthen måtte lokke pigerne over i sofaen i nærheden af lampen, for at få noget visuelt ud af det. Der er jo ikke noget ved at dyrke sex med nogle drønflotte og slanke piger, hvis det skal foregå i mørke :evil:

I Hvam kan man bare parkere i indkørslen (man skal bare passe på med at se sig godt for, når man bakker ud igen, hvis man ikke er kommet helt ned på jorden igen). Stedet i Gjessing ligger lidt langt ude på landet, men er faktisk et flot sted med renoverede lokaler. I Hvam ligger der også en anden adresse, men her har jeg kun været inde at kigge, da modellen ikke tiltalte mig og svarede ikke til beskrivelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad var priserne??

Jeg tager altid 1 time ;) 1 time med dansk + super fransk + græsk 2600 kr .

(Heraf var de 500,- for græsk)

Mange bestiller vidst kun en halv time - og så er prisen selvfølgelig noget lavere. Hun foreslog mig en halv time (fordi de fleste kan nemt nøjes med det?) :o men NEJ, jeg vil altid have en hel time. Og efter at have set HENDE, ville jeg hellere pisse på et tændrør, end have MINDRE end en hel time :D

Manica

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu er hun på Illeruvej i Århus N og linker til denne anmeldelse i hendes annonce.

 

https://annoncelight.dk/annonce/106089/fraekke-kira-tilbage-i-aarhus-fra-den-10-feb

 

 
Frække Kira TILBAGE I Århus FRA DEN 10. FEB - 211 visning(er)

Oprettet idag kl. 00:16

 

Kira er vendt tilbage til dk for at servicere de venlige og omsorgsfulde gentlemen. Du kan i en kort stund for mulighed for at møde Kira privat/diskret på Illeruvej i Århus N.

 

Meget kan man skrive om Kira, men forneden kan du læse en anmeldelse fra en meget tilfreds tidligere kunde.http://www.eroguide.dk/forum/viewtopic.php?f=7&t=7400

 

Hun er en pige på 168 høj, vejer 56 kg som sidder superflot på hende, og har en D-skål. Kira elsker at servicere. Du har hende i den tid du har bestilt, og må komme de gange du kan i tidsrummet. Hun er ikke en kold maskine som du også kan læse dig til i beretningen foroven.

 

Kira tilbyder alt blidt, superfransk, megafransk, slug og græsk. Hun har et super tilbud til dig

 

Prisliste:

Fransk..................................................................500,00 kr.

Dansk i fl stillinger..................................................600,00kr

Pigeonani..............................................................800,00 kr

Megafransk...........................................................1000,00 kr

Megafransk m slug..................................................1100,00 kr

1/2 time (dansk & fransk)...........................................800,00 kr

3/4 time (dansk & fransk)..........................................1100,00 kr

1/1 time (dansk & fransk)...........................................1300,00 kr

+ superfransk...........................................................200,00 kr

+ megafransk.............................................................400,00 kr

+ kæresteoplevelse.....................................................200,00 kr

+ kom i ansigt.............................................................200,00 kr

+ slug........................................................................200,00 kr

1/2 time med alt excl græsk.........................................1300,00 kr

1/1 time med alt excl græsk..........................................1800,00 kr

+ græsk (kun til 1/1 time)................................................500,00 kr

spanking/submission.....................................................1500,00 kr

 

Du kan ringe på tlf 28637504. Hendes ven besvare tlf og guider dig til hende.Hemmeligt nummer besvares ikke, og kun seriøse henvendelser, tak

 

405972265552eee99251a50c829c377bbb.jpg

 

819eb47feb03963884094f766c6944a731.jpg

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu
×