Hop til indhold

Recommended Posts

Vanessa - Fredericia 30 min standard

https://www.escort-side.dk/Vanessa?ad-id=10244

 

Jeg havde endeligt ikke lyst til forkælelse i dag, men når katten er ude (og det er den sjændet), så måtte muligheden udnyttes. 

Fik en nemt en aftale og afsted med mig.

Mødte denne smukke kvinde i døren, ikke så velskåret og ungdommelig, som hendes billeder antyder. Men mødte en naturlig kvinde med en smule former, som naturen har givet hende. 

Hvilket jeg foretrækker. Det viste sig også senere at hun ikke er berøringsangst og kan give den gas i sengen. 

Startede med øko blow som forret, hvilket hun havde helt styr på.

Spang over i de klassiske stillinger hvor der blev givet gas. Hvilket gjorde at den lidt larmende seng begyndte at flytte sig, så den stod midt i rummet da vi stoppede med legen.

 Det fik vi lidt et grin af bagefter.

Jeg havde en af de dage hvor man bare kan give den gas uden at poppe. Så det blev udnyttet til fulde og var vidst lidt hård. Så undskyld Vanessa, du knoklede virkelig for sagen, og gjorde bare alt det rigtige for at få mig afsluttet. 

Selv om man ikke kan poppe, så er det alligevel bare en seksuel nydelse at kunne knalde som en Duracell kanin. .bare nyde synet af denne kvinde som man kan knæppe uden hæmninger, er mentalt tilfredsstillelse.

Forlod en dejlig kvinde med kram og smil på læben. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Hun er helt sikkert en sød og servicevenlige pige - har besøgt hende i Aalborg, Valhalla og Nørager :wub:  En 69'er med hende er himmelsk og så bliver man fortryllet af hendes grå/blå øjne, de er simpelthen branchens smukkeste og mest sexede og hun holder gerne øjenkontakt...:shock:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...