Hop til indhold
Pornobob

Massage evt topløs?

Recommended Posts

Hvis man bare vil have en god men standard massage i Kbh hvor søger man så hen på nettet? Jeg tænker på massage i privaten hjemme hos pigen. Uden at man forventer mere end en massage med tøj på. Og hvis man vil prøve dem topløse feks eller helt uden tøj, er der så nogle der udbyder den slags af danske piger?

Jeg ønsker ikke en "professionel" massage da de ikke plejer at være i privaten og også ofte en del dyrere end amatørerne. Er det glædespiger man skal ud i hvis det skal være i den mere erotiske genre?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tantramassage kunne måske være en mulighed for dig.

Det tilbydes i mange former, med/uden tøj, med/uden body-to-body osv.

Men jeg véd ikke om der er tantra-massører der arbejder privat eller som amatører, og de uddannede tantramassører er ret dyre.

Jeg leder selv 'med lys og lygte' efter en 'mellemting mellem' - eller en 'kombination af' almindelig god massage og mere / lettere erotiske ydelser.

Det er ikke helt nemt at støve op, men det findes, i en del varianter.

Der er også glædespiger, der tilbyder kropsmassage eller tantramassage, jeg har besøgt et af dem, og de er dygtige massører.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...