Eventyreren

Bedste blowjob i KBH?

11 indlæg i denne tråd

Gæst

Hvis man tillægger BJ stor betydning, tror jeg man er nødt til at fortælle lidt om ens lidenskab, herunder hvad man synes er specielt godt - Et BJ er ikke bare et BJ.

For at sætte det lidt i perspektiv, har jeg oplevet to kvinder i hele mit liv, som kunne give mig, det ultimative BJ - Altså et BJ tilpasset lige nøjagtigt mine præferencer følelser m.v.

Den ene er professionel og holder til i Nordsjælland, den anden var en ungdomskæreste :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Bluejacket. Hvordan kan det være at du ikke har kunnet få efterfølgende kærester/koner til at give dig et "ultimativt" blowjob? Du ved vel hvad du vil have og kan formulere det til kvinden? Jeg forstår det faktisk ikke. Hvem er "skyld" i at du ikke har fået noget lige så godt siden? En pik er vel en pik eller?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Pornobob

Jeg forstår godt din undring. Indledningsvis vil jeg så starte med, at sige ”Indtil jeg mødte den omtalte kæreste, vidste jeg simpelthen ikke, at det kunne nå de ultimative højder”. Det skal bestemt ikke tolkes som, at de andres BJ ingen berettigelse havde, men mere at der for mig også findes noget der er bedre end godt og tilfredsstillende.

Det at enkelte mestre en sublim teknik, timing m.v. skal ikke tolkes som, at der så nødvendigvis må være tale om fejl og skyld, hvis man ved en anden bare ikke kan nå de samme højder. I mit univers er en pik ikke en pik, og det samme gøre sig gældende for kvinder. Det der virker på en, virker nødvendigvis ikke på en anden.

Jeg mener dog, at alle kvinder og mænd kan lære, at tilfredsstille det modsatte køn oralt, men derfra og så til at tro, at alle kan nå de ultimative højder er for ambitiøst. Jeg kan skam berolige dig med, at jeg aldrig har haft problemer med at fortælle en kvinde, hvad der gør godt, så det er jo ikke fordi jeg ikke har oplevet tilfredsstillende BJ, der er mere det sublime jeg taler om. Jeg tillod mig at tolke oplægget som, at personen ønskede toppen af popen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu