Hop til indhold
Jyden33

Kenya, Nairobi / Mombasa

Recommended Posts

Hej

Jeg påtænker meget en 6-9 dage i Kenya i uge 30/31 og vil gerne høre om nogle har nye oplysninger om hvad der kan lade sig gøre, og om barer og lignende holder åbent ? Jeg har ingen erfaring fra Kenya, men ca. 40 ture til Thailand og Filippinerne, så er "rejsevandt" :)

Jeg har fået 2 vaccine og vil være "fuldt vaccineret" på rejsen.

Tak på forhånd :)

 

/Jyden

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg hører at i Kenya har halvdelen tuberkulose og den anden halvdel AIDS - så husk at vælge en der hoster ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Med corona så udbredt i Kenya (i forhold til sundhedssystemets kapacitet), er der indført udgangsforbud fra 10 aften til 4 morgen. Restauranter og barer skal lukke kl 19. Take away er muligt indtil kl 10. I visse counties, de der er hårdest ramt, er udgangsforbuddet fra kl 19. 

Det sætter unægteligt en dæmper på festlighederne. Så escort er jo helt klart en mulighed og er ret populært. Men lidt svært at finde nogle hvor billederne på nettet passer med de faktiske tilstande. Doll House 1 er helt klart godt. Men man skal have mødt ejeren først, hun sætter så en i kontakt med pigerne, og opdaterer på whatsapp hvem der er klar!! ret fedt setup, faktisk. Og utroligt lækre piger. Med mindre det er i løbet af dagen, kræver udgangsforbuddet naturligvis at pigen bliver natten over. Nogle hoteller vil kræve betaling for dobbelt occupancy 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...