Guest Pmikelsen

http://massage.side6.dk/naboensdatter

4 indlæg i denne tråd

Jeg har netop besøgt Idapigen på Stadion Alle 50 i Ikast, hvor hun er ca. hver anden weekend.

Stedet et parcelhus beliggende på et hjørne er måske ikke det mest diskrete at besøge, men man kan parkere en gade derfra ved et dyrecenter eller tankstation og gå rundt om hjørnet og skrå over vejen. Men der har været bordel på stedet så længe jeg kan huske - i hvert fald siden slutningen af 70erne, hvor en berømt dansk politiker, som senere blev statsminister, blev kørt til en adresse i nærheden :lol:

Ida er en virkelig sød ung pige, alderen på 26 kan godt være + moms, men hendes udseende er meget ungpigeagtig - ja måske, lidt naboensdatter-agtig - hun burde nok gøre lidt mere ud af sig selv mht. hår, make-up og udseende i det hele taget - hun har f.eks lidt mave, men er ellers slank og glatbarberet. Desværre har hun lidt tatoveringer på armene og piercinger i brysterne, som ellers er rimelig pæne, men pga. tatoveringerne og piercingerne vil jeg nok nærmere betegne hende som lidt slut-agtig, fremfor naboens datter.

Vi startede med lidt svensk, hvor hun lavede lidt pirrende krabbeklør på pikhovedet, inden hun ville mærke mig oppe i sig - hun sagde hun nok ville skrige lidt fordi jeg var så stor, men det blev nu mest til lidt pornostøn, som tændte mig lidt af og jeg lagde hende nu om på siden, hvor hun tog godt imod og var så god til at holde øjenkontakt, at jeg desværre alt for hurtigt kom til "point of no return" og bare trykkede den af helt oppe i hende og vi lå længe og bare krammede rigtig dejligt :D

PS. hun kysser også rigtig dejligt :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak jersvinet.

Jeg kan høre hun også er der i dag. Det kun være jeg skulle aflægge henne et besøg. Lyder som en sød pige selv om du skriver hun pynter på alder og beskrivelse.

Fandt i anden anledning denne gamle annonce: http://www.voksenlisten.dk/ida , som nok må være mindst 5 år gammel, idet det er flere år siden der sidst har været bordel på Jasminvej i Herning - så lad være med at opsøge hende eller andre på den adresse :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu