Hop til indhold

Recommended Posts

Har tidligere spurgt på Vanda uden nogen feedback. Tror jeg fik lagt den et helt forkert sted:(

https://escortguide.dk/P/vanda-come-back-in-husum--53295.html#&gid=1&pid=1

Læste så @Sweetdick’s anmeldelse og fik blot på tanden. Kommer ikke så tit til København, da det hverken arbejdsmæssigt eller geografisk passer sammen. Nu bød lejligheden sig så i går, da jeg havde nogle timer før et vis landskampsarrangement skulle løbe af stablen. Det var egentlig ikke planlagt, men jeg tog chancen og skrev til hende. Hun havde tid kl. 15:30, så det passede helt perfekt ind i tidsplanen. Afsted med mig:)

Jeg takker @Sweetdick mange gange for sit bidrag, for hutlihut for en oplevelse. Må sige at Vanda altså kan nogle ting. Spot on ift. blæs, fantastisk fræk øjenkontakt, hendes kropsposering under akten og så har jeg en fetisch med tunger og piercinger. Lækkert, lækkert, lækkert.

Derudover har hun en, for mig i hvert fald, sjælden evne til at give en sensuel/tantrisk massage oplevelse. Jeg vil nærmest sige, at det er DET som er Vanda’s absolutte speciale. Hun formåede i hvert fald med mig, at levere en times gennemført sanse-oplevelse af de sjældne. Stedet er intet specielt at råbe hurra for, og heller ikke specielt diskret(jeg er ikke lokal, så for mig er det ligegyldigt). 

Karakterer(1-10);

Stedet: 6

Service: 11

Pigen: 8

Jeg fik desværre ikke spurgt ind til hvor lang tid hun havde planer om at være der, men jeg håber på at kunne gentage besøget så snart det lige kan lade sig gøre at finde lejlighed til at komme til København igen. Har læst lidt op på stedet, og det får blandede anmeldelser, men Vanda kunne godt være stedets trækplaster(hvis man har samme præferencer som mig)

Efter “opvarmnnng” vel udført, så var det så videre til landskamp og banke waliserne:)

Fortsat god weekend derude.

8A6ADFA8-27F1-47F8-A62C-C07E50CA0539.png

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja hun er super fræk og lækker. Hendes sensuelle massage er helt unik. Hun kan i den grad pirre og få en helt op og ringe inden man skal til det sjove:D synes også hun er vildt smuk. Lille og fræk, og hun har en genert uskyldighed over sig blandet med super sensuel og fræk massage med med mere. Hun skal bestemt besøges igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...