Hop til indhold
akademikersnude

Gode bordeller i Prag&Berlin? Kender du nogen? De skal sælge kun 20-30 min.

Recommended Posts

Hej

Kender du et godt bordel til bare blowjob og dansk til billige penge i Prag eller Berlin?. Pigerne skal se godt ud altså Mindst 8 på en skala fra 1-10.

Jeg var i Berlin for 12 år siden og kender kun royalgirl.de som et bordel, der hæver sig over gennemsnittet.  Der var kun 3 piger at vælge i mellem den dag, men den ene så bedre ud end den anden. Jeg var på tre andre bordeller dernede, men slet ikke i samme klasse. Jeg gav 50 euro for en 22 årig sorthåret skønhed i 20 minutter der. Nu er prisen nok 60 eller mere. Hvis du er interesseret i sex til 50 euro, pris 2021, og går mindre op i udseende, så prøv Libertyberlin.de. Der dyttede jeg to.

Jeg har aldrig været i Prag, men jeg har svært ved at finde de gode bordeller ved at Google.  En anden herinde anbefaler sexno1.cz. De er okay på billederne og en pris jeg vil betale, men kender du andre steder?

 

Jeg har kun brug for 20 minutter til en halv time, så escortpiger til 100/180 euro eller mere for en time er ikke interessante. Jeg forestiller mig højest 80/100 euro for en halv time, selvfølgelig gerne billigere

Jeg er interesseret i at dytte både teenagers og kvinder i 20'erne.

 

På forhånd tak

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
mindiskret skrev, for 18 minutter siden:

berlinintim.de

Tak for svar. Kender godt berlinintim. Jeg efterspørger nok nogle mere personlige erfaringer, så jeg ved, hvilke steder der rent faktisk har flotte piger foruden royalgirl.de. Jeg har været skuffet flere gange, jeg har besøgt bordeller I Berlin fundet på Berlin intim med flotte damer, der viste sig at være knap så pæne. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
JJOH skrev, for 19 minutter siden:

Hvorfor vrøvler du om noget for 12 år siden? De priser duer nok ikke længere

Hvis du læste indlægget så er prisen,  50 euro,  for liberty Berlin i 2021 priser. De er friske fra deres hjemmeside og da royal var lidt dyrere, så koster de nok 60 euro nu. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Liberty er discount. Det er nok der du blev skuffet, du er ikke den første. Flot side men mange  trætte piger og hård styring. Du kan være heldig men du vil være sikker, og så skal du et trin op som Royal.

Del dette indlæg


Link til indlæg
mindiskret skrev, for 47 minutter siden:

Liberty er discount. Det er nok der du blev skuffet, du er ikke den første. Flot side men mange  trætte piger og hård styring. Du kan være heldig men du vil være sikker, og så skal du et trin op som Royal.

Vi deler smag med royal :) Jeg knaldede to på Liberty. Den ene var sød, men ikke så flot. Den anden var køn nok. Jeg var også på Van Kempen og et andet sted, der var skuffende. Og så var jeg ude og kigge et par andre bordeller dog uden sex, fordi de ikke var så lækre.

 

Har du været ude og kigge på piger på https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187323-d7083034-Reviews-Hackescher_Markt-Berlin.html

 

Der var en del flotte gadeludere, men dobbelt så dyre som royal.

 

Er de der stadig?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...