Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg er lige kommet mig  over et besøg hos Bianca (https://escortguide.dk/P/new-girl-in-town-bianca-59237.html).

Hun ser hammergodt ud, men er alt for passiv til min smag. Hun tager 800 for en halv 1500 for en hel time, og jeg tog "OWO" for 200 ekstra. Det er hende på billederne. Jeg ville gerne røre og varme langsomt op, og jeg fik da også lov til at være 5 minutter om at få hendes kjole af, men så var der ikke rigtig mere leg. "Læg dig ned". 2 minutter superfransk (max), så på med frakken, og videre indtil jeg fik instruks i at flytte mig, for nu ville hun videre i programmet. Missionær, og der holder sådan en gammel en som mig ikke længe. Så spørger hun "klar igen?" "Øh nej, jeg skal have tid til at komme i humør igen". Og så var der ikke flere idéer fra hende. Blide strøg over min forside eller ryg kunne sikkert have vækket mig, men lidt mekanisk frem og tilbage hvor hun lige kunne nå gjorde det ikke rigtig. Så spurgte jeg om jeg kunne stryge hende på ryggen, og det var mere velkomment, men ikke megen indlevelse. Fik hende vendt om og nød at stryge hende over bryster og mave, og begyndte måske at føle liv i banditten. Hvis nu hun havde deltaget med en hånd mellem mine ben var vi nok kommet i mål. I stedet lå hun bare. 

Hvis i er meget virile, så kan i tage længere tid. Ellers hold jer til 15 minutter. Hun er sådan set sød nok, men uinspirerende.

Jeg vil måske skrive videre senere, men bliver nød til at slutte af nu.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kim Nielsen

Altså, hun advarer jo nærmest selv i sin reklametekst som siger "I will be more dry".

Jeg har da aldrig før set en pige reklamere med at hun er tør, vi plejer jo tværtimod at kunne lide når de bliver våde :)

Redigeret af Kim Nielsen
stavefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt hende trods jeg læst på tråden her... Måste sige at jeg blev meget skuffet... Ja, det kunne vare hende på bilderne, men det var nokk 5-10 år siden, så dessværre ikke nåed eyecandy længre i mine øjne... Og serviceniveået var en total katastrofe. Jeg gick dærifra efter halve tiden. Brug jeres penge på andet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er ikke ekspert i aldersvurdering, men husk at modelfotos er *meget* stylede og efterbehandlede. Man skal klart tage dem med et gran salt

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...