Hop til indhold
Lakeview

• Emma️ • Real escort in Aalborg - lækker oplevelse

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/301430

Jeg besøgte Emma sidste år for almindelig sex – Og det var klasse. Så nu hvor jeg har læst anmeldelserne om hendes Lingam færdigheder, synes jeg at det måtte prøves. Jeg fik en aftale over sms om at komme næste dag. Bestilte en time med:”goddess of lingam pleasure and stimulation” da det var med ”oral sexual practice” og i tilkøb Megafransk.

Stedet var lidt svært at finde men pyt. Hun åbnede og alt det formelle blev ordnet og efter et bad, var vi klar. Hold nu kæft hun er smuk. Billederne lyver ikke. Slank og med små fine bryster, og let solbrun. Hendes hår var ændret siden jeg så hende sidst. Hun havde lange mørke krøller og et smil med glimt i øjnene. Jeg var allerede leveret. Vi småkyssede og jeg hjalp hende af med det tynde neglige og den sorte bh. Så gennede hun mig ned på maven. Hun gav mig b2b over hele min ryg mens jeg lå på maven. Små støn og at kunne mærke de bryster op og ned, gjorde mig ophidset. Så sad hun modsat ovenpå min ryg og masserede mine ben og numse, mellem benene og bollerne. Hun gned sin fisse frem og tilbage over min lænd. Så om på ryggen. Igen b2b og masser af olie. Nu satte hun sig op som hun ville ride mig. Som en dans vuggede hun hen over mit hårde lem og lod sin fisse massere ham. Vuggede hofterne frem og tilbage med mine hænder overalt fra hals til bryster og balder. Jeg fandt hendes klitoris og legede løs. Dér var det ved at gå galt for mig – måtte stoppe hende. Så holdt hun lidt inde og så lavede hun noget lækkert med sine fingre og hænder – dejlig lingam. Op og ned og masserede hovedet på pikken. Der måtte jeg stoppe hende igen efter lidt tid. Så vendte hun ryggen til mig og red igen over mit lem glidende og æggende og lænede sig bagud så min hænder kunne nå alt. Hun legede også selv med sine bryster og sin klitoris. Da hun lagde sig på maven mellem mine ben og begyndte at sutte løs måtte jeg koncentrere mig for at holde tilbage – Hun tog den dybt, legede med tungen og så mig i øjnene imens. Jeg gav tegn igen til at holde pause. Nu ville jeg se hende rigtigt og slikke hende, så hun lagde sig på ryggen. Mens jeg mærkede nedover hendes krop slog det mig hvor smuk hun er liggende i sollyset, med huden glinsende af olie. Hendes faste krop, flade mave og de der små unge bryster. Jeg slikkede hendes fisse og hun stønnede lidt hurtigere og tog om sine bryster. Lidt efter satte hun sig lidt mere op – kyssede lidt og skubbede mig ned på ryggen igen. Imens drejede hun rundt igen og satte sig over mit ansigt i en 69 og jeg slikkede løs igen. Mærkede overalt på hendes krop, mens hun nænsomt masserede bollerne og rundt over det hele mellem mine ben og kun strejf på pikken. Jeg havde det som den skulle sprænges. Ligesom hun vidste det, lagde hun sig igen mellem mine ben og langsom og kyndigt fik jeg et dybt blowjob grundigere og mere og mere målrettet til jeg eksploderede i hendes mund. For fanden jeg var helt ekset. Hun fortsatte med at sutte til sidste dråbe og bagefter lå vi i tavshed mens hun strøg hænderne rundt om min pik og jeg kunne ikke få hænderne væk fra hendes oliehud.

Vi snakkede lidt om alt ting. Lo lidt og snakkede om vores fælles oplevelse. Hun er intelligent, smuk, varm, ambitiøs, sexet og indlevende i det hun gør. Ganske enkelt en vidunderlig oplevelse.

Gentagelse – helt afgjort. Stedet kunne være mere diskret, men en fed lys lejlighed. Hun er her i Aalborg lige nu men tager vist også til Aarhus af og til.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tusind tak for en god og meget beskrivende beretning om din lækre oplevelse og atter nogle bekræftelser på, at Emma kan sit kram ! 

Desværre er jeg lagt på is af hende, fatter ikke helt hvorfor.
Jeg havde engang i vinter lidt kommunikation om at besøge hende for den helt store pakke dagen efter.
Men hun var desværre nødt til at melde afbud, kun få minutter efter vi havde aftalt det. Det var helt fint med mig - kan ske for enhver, at man overser noget i sin kalender. Så vi blev enige om, at jeg ville prøve at kontakte hende en anden gang. 
Men siden da har hun ikke besvaret ét eneste af mine efterhånden mange forsøg på at lave en aftale med hende, ligegyldig om det er SMS eller WhatsApp, hvor hun allerede har mit navn.

Så jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg bare ikke gider mere. Desværre. 

Men godt du havde en fed oplevelse, dit heldige asen !   

Redigeret af autobahn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...