Hop til indhold

Recommended Posts

Link: https://escortguide.dk/P/alice-59165.html

Har netop haft en fantastisk oplevelse med Alice. Hun er super sød og har de smukkeste intense øjne. Hun er nok lidt ældre end opgivet i annoncen, men det gør hende kun smukkere i mine øjne. Hun har nogle lidt store ar på brysterne. Det er ikke så pænt, men gør ikke mig noget når de sidder på så dejlig en pige. Og brysterne har til gengæld perfekt størrelse og facon. Hun snakker fint engelsk og virker meget positiv og open minded. Hun kysser flittigt og sexen var formidabel med et af de bedste bj jeg har fået. Masser af variation og god teknik. Hun var lidt skeptisk ift. størrelsen, men jeg fik lov at tage hende analt. Efterfølgende lå vi og kælede og snakkede og så gik der ikke længe før hun fik mig kampklar til anden runde. Noget der ellers sjældent lykkedes ved så kort besøg (45min), men kemien var helt i top i dag. Det lykkedes ikke at komme i anden omgang, men fik virkeligt intens og kæresteagtig sex til tiden løb ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Skriv til hende og spørg :) Der er en anden anmeldelse herinde hvor der fremgår nogle priser, men da jeg spurgte om ikke bare jeg kunne få det til samme pris var hun lidt utilfreds med at han havde oplyst priser der ifølge hende ikke passede. Grunden til hun ikke har priser i annoncen er nok fordi hun lige vil afveje efterspørgsel ift. udbud først. Det er jo hendes ret at sætte prisen. Jeg endte med at komme til at betale lidt mere end angivet i den anden anmeldelse. Men det var det hele værd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...