Hop til indhold
Guest Kim Nielsen

Mila Thai ser vildt spændende ud

Recommended Posts

https://www.eroguide.dk/forum/topic/134684-mila-kinky-thai-i-roskilde/?tab=comments#comment-1262468

Tror det er hende, der er nævnt her. Jeg mener ikke billederne passer, de er vist meget anderledes end sidst og noget anderledes end det man møder, så vidt jeg husker.

Men hun er en sød almindelig pige, som har absolut intet kendskab til, hvad der står i hendes annonce og til hvad begrebet kinky betyder, inkl. squirt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Billederne, video er slet ikke af hende og teksten har hun heller ikke selv skrevet. Så hvis man tror det man ser i annoncen er hvad man møder så bliver man slemt skuffet. 

Men det man møder er nu slet ikke dårligt og hun kan både massere og knalde igennem og er super sød. Nok omkring 40 års alderen og mener hun sagde at hun normalt bor i Italien og har klinik der, men pga.  situationen omkring Corona er her oppe for at tjene nogle penge. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Som @Agurkensiger så er det ikke hende på fotos, men hun ligner hende. Mila har også været her som Zani. Teksten er ikke lavet af hende, så du skal ikke regne med dominans og andre specielle ting, hun tilbyder massage og extra, og begge dele gør hun rigtig godt. Hun er en sød serviceminded pige, der gerne vil du har det godt. Besøg hende for god massage og evt. et knald. Men skynd dig da hun kun er her kort tid endnu.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...